Nedēļas horoskops: 18.-24. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Nedēļas horoskops

AUNS Būsi ļoti emocionāls, ātri aizkaitināms, līdz ar to konkurenti, skauģi varēs viegli izsist tevi no sliedēm. Garastāvokļa svārstības var atstāt negatīvu ietekmi arī uz partnerattiecību jomu. Tu šonedēļ tieksies pēc lielākas rīcības brīvības, necietīsi melus, sīkumainību. Dažiem Auniem var šķist, ka viņus nepienācīgi novērtē. Šonedēļ labi sapratīsies ar savām atvasītēm, pie nosacījuma, ka nesāksi viņas pamācīt kā dzīvot. Brīvdienās kavēsies atmiņās par savu pirmo mīlestību.

VĒRSIS Tev šonedēļ būs raksturīgā izteikta nopietnība, dziļdomīgums. Dotās rakstura iezīmes tev palīdzēs sasniegt labus profesionālos panākumus. Veiksmīgs laiks, lai risinātu mantojuma un nekustamā īpašuma jautājumus. Vīrieši ļausies sieviešu kārtas valdzinošajiem skatieniem un burtiski nonāks viņu varā. Svētku laikā būsi izcils namatēvs, rūpēsies par Ziemassvētku noskaņu. Saskarsmē ar tuviniekiem būsi īpaši gādīgs, uzmanīgs. Pielūko, lai pārāk neizlaid savas atvasītes.

DVĪŅI Varbūt sadumposies pret darbā pastāvošo kārtību. Šī nedēļa gan nav piemērota attiecību skaidrošanai, sapulču rīkošanai. Esi piesardzīgāks savos secinājumos, jo pastāv liela varbūtība kļūdīties! Kāds Dvīnis nejauši uzies slepenu informāciju, ar kuru būs jārīkojas īpaši uzmanīgi. Pilnīgi iespējams, var atjaunoties sena draudzība. Kā reizi ap Ziemassvētkiem, tev iestāsies harmonija starp jūtām, vēlmēm un prātu. Attiecības ar apkārtējiem balsti uz savstarpēju uzticēšanos.

VĒZIS Tavu uzvedību lielā mērā diktēs zemapziņas dziņas. Var rasties vēlme mainīt domubiedru vidi, paziņas vai iestāties citā interešu klubā. Arī profesionālajā jomā tieksies pēc reformām, dažādības. Nedēļas pirmajā pusē vari kārtot īpašuma jautājumus, veikt darījumus ar ārzemju sadarbības partneriem. Savukārt, sākot ar ceturtdienu, vairāk uzmanības nāksies veltīt privātām lietām. Ziemassvētkos vēlēsies mieru, mājīgu noskaņu. Liela ciemošanās, radu būšanas nebūs tava gaumē.

LAUVA Svētku nedēļa tev sāksies uz optimistiskas nots. Neļauj, lai apkārt valdošās negācijas samaitā lielisko omu! Nav izslēgts, saskarsmē ar kolēģiem ik pa brīdim var uzplaiksnīt pārlieku kaislīgas diskusijas par globālām tēmām, politiku, ekoloģiju. Tomēr zvaigznes iesaka vairāk uzmanības veltīt ikdienišķākām, piezemētākām lietām, netērēt laiku, kādam pierādot savu taisnību. Piektdiena būs piemērots brīdis, lai pārsteigtu mīļoto ar neplānotām romantiskām vakariņām. Brīvdienās būsi jautrs, sabiedrisks.

JAUNAVA Kāds no sadarbības partneriem var aplami uzskatīt, ka esi kļuvis pārlieku egoistisks, savtīgs. Centieni pārliecināt viņu par pretējo, situāciju var tikai sarežģīt vēl vairāk. Labāk ļauj, lai par tevi runā tavi darbi, tie apkārtējos pārliecinās visizteiksmīgāk. Šonedēļ noteikti neļaujies skumjām, nomāktībai. Visvienkāršākais veids kā izmukt no negatīvajām emocijām, būt ģimenes lokā, baudīt visapkārt esošo svētku sajūtu, apmeklēt kādu Ziemassvētku koncertu.

SVARI Reālistiski noskaņotajiem zīmes pārstāvjiem var būt diezgan grūti sadzīvot ar līdzcilvēku fantazēšanu, utopisko dzīves redzējumu. Šonedēļ vispiemērotākais būtu tieši individuāls darbs. Daži Svari diemžēl var saiet ragos ar priekšniecību, citām amatpersonām. Darba jautājumi var kļūt par cēloni nesaskaņām ģimenē. Nedēļas nogalē vēlēsies, lai mājas dzīve ritētu pēc tava prāta, pretējā gadījumā būsi neapmierināts. Mīļotā cilvēka alkas dažādot erotisko dzīves jomu, uztversi ar lielu sajūsmu.

SKORPIONS Laba nedēļa reklāmdevējiem. Zvaigznes var sniegt iespēju nokārtot attiecības ar radiniekiem. Dažubrīd plēsīsies vai pušu starp ģimeni un darbu. Esiet pieticīgs, vairāk laika velti ģimenei, ne biznesa lietām. Kādam Skorpionam var rasties aizraujošs vaļasprieks. Tev šonedēļ būs raksturīga nestandarta domāšana, taču ne katram līdzgaitniekam tā liksies pieņemama. Nav izslēgts, ka Ziemassvētkus, kopā ar ģimeni, sagaidīsi ārpus valsts robežām.

STRĒLNIEKS Centies mērķtiecīgāk izmantot savus talantus, runas prasmi. Vari veidot jaunus kontaktus, slēgt līgumus, bet nav vēlamas izmaiņas privātajā dzīvē. Tavas idejas būs grandiozas, bet varbūt ne visi tās gribēs pieņemt. Labs laiks, lai aprunātos ar priekšniecību. Tuvojoties nedēļas izskaņai, baudīsi svētku noskaņu, kļūsi atvērtāks, draudzīgāks pret apkārtējiem. Kāds Strēlnieks brīvdienās var nolemt doties uz ārzemēm.

MEŽĀZIS Tu čakli un neatlaidīgi virzīsi iesāktās darba lietas uz priekšu. Lielā atbildības sajūta neļaus izdarīt paviršus, virspusējus lēmumus. Attiecībās ar mīļoto būs jūtams neliels saspringums. Tev šonedēļ sakāmā būs daudz, taču nebūs īsti kas uzklausa. Šī nav pati piemērotākā nedēļa kolektīvām aktivitātēm, taču individuāls darbs nesīs labus rezultātus. Parūpējies, lai pēc labi padarīta darba tu dabū pienācīgi atpūsties. Ziemassvētkus pavadīsi plašākā radu lokā.

ŪDENSVĪRS Iespējamas izmaiņas finanšu lietās, vēlams pakontrolēt mājinieku ikdienas izdevumus! Tevi var pārņemt krāšanas, taupīšanas mānija, tomēr tā nebūs ilga. Veiksies zinātniskajā darbībā, ar tirdzniecību, transporta saistītajās lietās. Jaunas partnerattiecības var izrādīsies maldinošas, tāpēc pieturies pie pārbaudītām vērtībām. Nediktē savus noteikumus bērniem, mēģiniet izrunāties kā līdzīgs ar līdzīgu. Ziemassvētkos esi kopā ar ģimeni.

ZIVIS Neizmanto neatļautas metodes cīņā par ietekmi, varu. Radošus cilvēkus gaida panākumi, turpretim, biznesa pasaules pārstāvjiem var nākties nopūlēties, pirms sasniegt kāroto. Pēc taviem nopelniem var tīkot kāds cits, tomēr tu viltvārdim neļausi piesavināties savus laurus. Kāds Zivs zīmes pārstāvis var ļauties jaunai mīlas dēkai, kura nesīs gan krāšņus mirkļus, gan arīdzan zināmu vilšanos. Notikumu iespaidā, tev palielināsies interese par ezoterisko pasauli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu