Kā dzīvnieki uzvedas vakara stundās? Ziemas naktis Zoodārzā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Arī šogad no 15. decembra līdz 28. janvārim notiks Ziemas naktis Zoodārzā, portālam TVNET ziņo Rīgas Zooloģiskā dārza pārstāvji. Vakara stundās zooloģiskais dārzs ietērpjas Ziemassvētku noskaņās, aicinot apmeklētājus atslēgties no ikdienas skrējiena un nesteidzīgi vērot dzīvnieku darbošanos izgaismotos aplokos.

Zooloģiskā dārza kases šajā laikā būs atvērtas līdz plkst. 19.00, bet dzīvniekus vērot varēs līdz plkst. 21.00. Izņēmums ir 24. un 31. decembris, kad zoodārza kases strādās līdz plkst. 14.00 un Ziemas naktis Zoodārzā nenotiks. Toties 1. janvārī visi laipni aicināti vērot dzīvniekus gan dienā, gan arī vakarā.

Tradicionāla lieta ir Ziemas nakšu īpašā cena. Pērkot ieejas biļeti no plkst. 16.00-19.00, tā gan lieliem, gan maziem nācējiem maksās tikai 2,00 €. Atliek vien izdrukāt vai uzrādīt viedtelefonā kuponu, kas pasūtīts no Ziemas nakšu sadarbības partnera uzziņu dienesta 1188 mājaslapas.

Bērniem, kuri vēl nav sasnieguši 4 gadus, un senioriem, kam jau ir vismaz 70 gadi, ieeja zoodārzā ir bez maksas.

Plašāka informācija šeit.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu