Mančestras «City» grasās piedāvāt Gvardiolam iespaidīgu līguma pagarinājumu (3)

LETA/DPA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pašreizējā Anglijas futbola premjerlīgas līdervienība Mančestras «City» pēc šīs sezonas grasās piedāvāt savam galvenajam trenerim Hosepam Gvardiolam iespaidīgu līguma pagarinājumu.

Pašreizējais Gvardiolas līgums ar Mančestras klubu noslēdzas 2019.gadā, bet laikraksts «The Telegraph» vēsta, ka 46 gadus vecajam spāņu speciālistam tiks piedāvāts jauns ilgtermiņa kontrakts, kura kopējā vērtība varētu sasniegt 80 miljonus mārciņu (90 miljonus eiro).

Mančestras «City» ar šādu līgumu vēloties izveidot ilgtermiņa dinastiju, kāda savulaik ar seru Aleksu Fergusonu bija citā šīs pilsētas futbola komandā «United». Lai arī kluba vadība netic, ka vienībai izdosies atkārtot 26 gadus ilgušo Fergusona ēru, tā cer uz vismaz desmit gadus ilgu dominanci.

Pašlaik premjerlīgā «City» komanda ir izcīnījusi jau 16 uzvaras pēc kārtas, kas ir turnīra rekords. Mančestras vienība ir pārliecinoša turnīra līdere, turklāt sasniegusi izslēgšanas sacensības arī UEFA Čempionu līgā.

Gvardiola par Mančestras «City» galveno treneri kļuva 2016.gadā, pirmajā sezonā neizceļoties ar ievērojamiem panākumiem, bet pirms tam viņš ar lielām sekmēm vadīja «Barcelona» un Minhenes «Bayern» komandas.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu