Ceturtdienas horoskops: 21. decembris (15)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Dienas horoskops: ceturtdiena

AUNS Mēģini būt nedaudz apdomīgāks, lēnprātīgāks. Tieši steiga, nepacietīgums liks galvenos šķēršļus, ceļā uz panākumiem. Ieklausies otrās pusītes padomos, atturies no spītības, augstprātības.

VĒRSIS Būsi ļoti praktisks, saimniecisks, savu laiku tērēsi tikai tām lietām, kuras sniedz materiālu labumu. Šis brīdis ir piemērots, lai nobeigtu iesāktās lietas, pievērstos ar grāmatvedību saistītajam.

DVĪŅI Saskarsmē ar kolēģiem būsi interesants un asprātīgs, tādēļ saņemsi vairākus komplimentus no pretējā dzimuma puses. Iespējami negaidīti pavērsieni profesionālajā jomā, tai skaitā algas pielikums.

VĒZIS Iespējams, tu uzstādīsi pārāk augstas prasības gan attiecībā pret sevi, gan pret apkārtējiem. Nekļūsti par savu iegribu upuri, tai vietā paskaties uz visu no gaišāka, dzīvespriecīgāka skatu punkta.

LAUVA Ja tev jādodas kārtot kādu svarīgu jautājumu, tad noteikti kā nākas uzposies, jo tieši vizuālajam tēlam, tavām manierēm būs izšķiroša nozīme! Šis ir svarīgs brīdis ar tirdzniecību saistītajām Lauvām.

JAUNAVA Labi sapratīsies ar kolēģiem, būsi draudzīgs, izpalīdzīgs. Šodien vari pievērsties radošiem projektiem, veidot saikni ar ārzemju sadarbības partneriem. Pēcpusdiena labvēlīga attiecību lietām.

SVARI Mēģini skaidrāk apzināties, ko tu īsti vēlies. Jo konkrētāk un pārliecinošāk spēsi koncentrēties uz savu mērķi, jo drīzāk to sasniegsi. Uzklausi un dalies savos apsvērumos ar apkārtējiem.

SKORPIONS Idejām un negaidītiem notikumiem bagāta diena. Noteikti sastādiet ideju realizēšanas plānu, bet to īstenošanu šobrīd atliec. Lai atgūtos no garīgās slodzes, pievērsies sportiskām aktivitātēm.

STRĒLNIEKS Tavās rokās būs visas kārtis, ieskaitot šarmu, lai gūtu panākumus, esi tikai gana aktīvs. Turklāt oriģinālās idejas pašas atradīs tevi, vajadzēs tikai gādāt, lai tās nenoklīst un tiek realizētas dzīvē!

MEŽĀZIS Būsi apveltīts ar apskaužamām prāta spējām. No pusvārda sapratīsi otra teikto. Radošs laiks komponistiem, citiem radniecīgo profesiju pārstāvjiem. Neesi tik strikts saskarsmē ar mājiniekiem.

ŪDENSVĪRS Tava daiļrunība un nenoliedzamās pārliecināšanas spējas pavērs tev jaunas iespējas. Šodien lieliski sapratīsies ar pretējā dzimuma pārstāvjiem spēsi iekarot viņu uzticību, simpātijas.

ZIVIS Nekļūsti paviršs, katru sev uzticēto pienākumu, centies paveikt ar rūpību un atbildību. Materiālā plānā iespējams neliels uzplaukums, taču pielūko, lai iegūtie līdzekļi netiktu uzreiz iztērēti.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu