Piektdienas horoskops: 22. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Dienas horoskops: piektdiena

AUNS Tu būsi ļoti aktīvs un rosīgs visās jomās. Tavs skeptiskais vērtējums pret kolēģiem panāks diezgan efektīvu uzlabojumu darba efektivitātē. Vari plānot un lemt par nākotnes ieceru realizēšanu.

VĒRSIS Šodien droši vari uzstāties, lieliski pratīsi piesaistīt sabiedrības uzmanību, radīt simpātijas, atsaucību. Veiksmīga diena visiem radošo jomu pārstāvjiem. Dienas notikumu veicinās vērtīgas atziņas.

DVĪŅI Iespējams, ka negaidīti var atrisināties tās materiālās dabas problēmas, kurām risinājumu vairs necerēji atrast. Var pavīdēt iespēja uzsākt daudzsološu biznesu. Būsi atvērts visa veida jauninājumiem.

VĒZIS Pilnīgi iespējams, satrauksies par savu pašreizējo finanšu stāvokli. Meklēsi jaunus risinājumus, lai izkļūtu no problemātiskās situācijas. Pievērs lielāku uzmanību cilvēkiem, kuri meklē tavu sabiedrību.

LAUVA Darīsi visu iespējamo, lai radītu ap sevi patīkamu gaisotni. Centīsies sagādāt patīkamus mirkļus saviem tuviniekiem, iespējams, ka izlemsi uzdāvināt viņiem kopīgu gājienu uz kādu kultūras pasākumu.

JAUNAVA Visu uzmanību un mīlestību veltīsi tuviniekiem un cilvēkiem, kas tev ir mīļi. No sirds centīsies palīdzēt nelaimē nokļuvušajiem, uzņemsies aizbildniecību pār vājākajiem.

SVARI Sarežģīta diena biznesa lietām. Problemātiskas var izrādīties attiecības ar kolēģiem, kā arī uzdoto darbu izpilde. Ja esi saņēmis atbildīgu darba uzdevumu, paļaujies tikai uz saviem spēkiem!

SKORPIONS Darba lietas tevi šobrīd tā īsti nesaistīs. Daudz labprātāk lidināsies pa mākoņiem, apcerot turpmākos piedzīvojumus mīlas frontē. Šodien vajadzētu atturēties no lielākiem pirkumiem.

STRĒLNIEKS Galveno problēmu sakne būs nenokārtotā ģimenes dzīve. Pēc iespējas ātrāk tiec galā ar savām personīgajām ķibelēm un tad pievērsies darba jautājumiem, jo konkurenti nesnauž.

MEŽĀZIS Nebūsi īsti omā, tevi sakaitināt var pat nenozīmīgi sīkumi. Neturi īgnumu sevī, bet sazinies ar draugiem un izrunā savas problēmas. Esi pacietīgāks un uzmanīgāks darba lietās.

ŪDENSVĪRS Lielāku uzmanību pievērs savai profesionālajai darbībai, pretējā gadījumā, kāds darba kolēģis pasteigsies tev pa priekšu. Neskumsti par neveiksmēm, tās palīdz uzkrāt tik vajadzīgo pieredzi.

ZIVIS Varbūt nāksies izdot vairāk naudas nekā gribētos. Nesāc pārlieku izdabāt mājinieku vēlmēm, esi nedaudz apdomīgāks iegādājoties pēdējās Ziemassvētku dāvanas. Šodien jābūt piesardzīgākam pie auto stūres.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu