Sestdienas horoskops: 23. decembris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Dienas horoskops: sestdiena

AUNS Izmanto likteņa sniegtās iespējas uzlabot attiecības ar radiniekiem, jo īpaši ar gados vecākajiem. Pēcpusdienā vari doties pēdējo Ziemassvētku dāvanu meklējumos, nopirkt nepieciešamo svētku galdam.

VĒRSIS Būsi sabiedrisks, tāpēc jaunu paziņu parādīšanās tavā dzīvē nebūs nekāds brīnums. Tu sapratīsies ar visa gada gājuma cilvēkiem. Dienas izskaņā tev var rasties lieliskas biznesa idejas nākotnei.

DVĪŅI Lieliska, veiksmes pilna diena. Tev var paveikties loterijā vai arī kāds necerēti ātri atdos Dvīnim savu parādu. Saskarsmē ar otro pusīti sapratīsies no pusvārda, variet kopīgi pievērsties radošām nodarbēm.

VĒZIS Daudz ko spēsi panākt, ja vien pratīsi savaldīties, izteikt savu viedokli mierīgi, bez liekām emocijām. Mājinieki savukārt izrādīs nedalītu uzmanību un tas patiesi tevi iepriecinās.

LAUVA Ja centīsies uzspiest savu gribu otrai pusītei, ātri vien saņemsi pārmetumus. Labāk velti laiku svētku sajūtas veicināšanai, parūpējies, lai rītvakar vari galdā likt sev raksturīgos kulinārijas brīnumus.

JAUNAVA Modīsies labā noskaņojumā, labprāt dosies ciemos pie radiem vai draugiem. Tālā ceļā gan nevajadzētu doties, jo šodien nav izslēgtas problēmas ar auto tehnisko stāvokli.

SVARI Mājas dzīvē var valdīt saspringta gaisotne, un tev nebūs īsti skaidrs kāpēc. Centies visas neskaidrības mierīgi izrunāt. Pilnīgi iespējams, ka vien vainas būs kāds muļķīgs pārpratums.

SKORPIONS Atraktīvajiem zīmes pārstāvjiem šodiena būs pilna jautru, dzīvespriecīgu notikumu. Nekautrējies no lielākas publikas, droši kāp uz skatuves, ka ir tāda iespēja, pierādīt savus radošos talantus.

STRĒLNIEKS Neskati vīru no cepures, jo ne vienmēr pirmais iespaids ir tas pareizais. Šodien vēlams būt apdomīgam lietās, kuras skar mīlas jomu, radu saites. Nav izslēgts, tev būs jāizpalīdz kādam tuviniekam.

MEŽĀZIS Dienu vēlams pavadīt mierīgā, nesteidzīgā garā. Izej ārā, pastaigājies. Svaigs gaiss nāks par labu gan fiziskajam, gan garīgajam ķermenim. Nopietnus attiecību jautājumus šobrīd labāk necilāt.

ŪDENSVĪRS Tev būs vajadzīgs līdzīgi domājošo sabiedrības loks. Ja to spēsi atrast, būsi laimīgs un bezrūpīgs. Ja vēlies doties uz veikalu, to labāk darīt rīta pusē. Dienas izskaņu, iespējams, pavadīsi kādā klubiņā.

ZIVIS Mazāk uztraucies, ko par tavām izklaides iecerēm domā citi, ja reiz esi ko ieņēmis galvā, tad rīkojies! Ar naudu gan šodien vēlams būt apdomīgam, it sevišķi vajadzētu izvairīties no sīkiem patēriņa kredītiem!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu