Svētdienas horoskops: 24. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dienas horoskops: svētdiena

AUNS Jutīsi apkārt esošo svētku sajūtu un nenoliedzami arī ļausies tai. Vienīgais, kas var sagādāt nelielas raizes ir nesakārtotās mājas lietas. Šoreiz konflikti var veidoties ar gados vecākajiem radiniekiem.

VĒRSIS Jau no paša rīta rosīsies, jo vēlēsies, lai jau agrā pēcpusdienā svētkiem viss ir sagatavots un tev atliek gana daudz laika, lai sapostos pašam viesu sagaidīšanai. Vakars solās paiet patiesi sirsnīgās noskaņās.

DVĪŅI Gandarījumu var sagādāt otrā pusīte, kura būs izdibinājusi tavas slēpās vēlmes un centusies tās arīdzan īstenot. Noteikti pacenties viņai atdarīt, ar ko tik pat jauku. Ziemassvētku vakaru ieteicams sagaidīt mājās.

VĒZIS Pilnīgi iespējams, vēlēsies norobežoties no ārpasaules un dienu pavadīt tikai pašu tuvāko cilvēku lokā. Pārsteigumus var sagādāt kāds draugs, kurš vēlēsies sagādāt tev negaidītu pārsteigumu.

LAUVA Nebūs ne divu domu, ka tu dosies izklaidēties. Atpūtai gan noteikti būs caurvīta Ziemassvētku noskaņa. Kādai Lauvai var uzplaiksnīt kaislīgas jūtas pret kādu no jaunajiem kolēģiem.

JAUNAVA Tava mājā spīdēs un laistīsies. Nav svarīgi vai dienu pavadīsi ģimenes lokā vai ielūgsi viesus, rūpēsies par apkārtējo labsajūtu un komfortu. Mīļotais cilvēks būs patiesi gandarīts par tevis paveikto.

SVARI Emocijas var izrādīties mainīgas, nenoturīgas. Nav vērts cilāt attiecību lietas, labāk veltīt laiku svētku atpūtai. Šodien lieliski var noderēt tavas radošās dotības un spēja izklaidēt apkārtējos.

SKORPIONS Ja dienas notikumi neraisās tik raiti, kā gribētos, nesatraucies, viss kā reizi notiek tā kā tam jānotiek. Centies lieki nesaspringt par sīkumiem, baudi brīvdienu, ģimenes klātbūtni.

MEŽĀZIS Lai gan parasti Mežāzis izvēlās klasisku svētku pavadīšanas manieri, šoreiz tev prātā var būt kaut kas eksotisks un patiesi kas neparasts. Arī mīļotais cilvēks būs pārsteigts par tavu atpūtas izvēli.

ŪDENSVĪRS Ziemassvētkus būsi nolēmis sagaidīt nevis tikai ģimenes, bet arī draugu un viņu tuvinieku lokā. Ja tavs miteklis visiem viesiem būs par šauru, parūpēsies, lai jūsu rīcībā būtu plašākas telpas.

ZIVIS Kāds Zivs zīmes pārstāvis būs mīlestības pārņemts. Savukārt citam baudu sagādās apkārt notiekošais, svētku sajūta. Īsāk sakot, šodien katra Zivs atradīs par ko priecāties un vairos dzīvesprieku arīdzan apkārtējos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu