Pugačova ar Galkinu cenšas iegūt uzturēšanās atļauju Eiropā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ maxgalkinru

Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova un viņas vīrs, humorists Maksims Galkins gatavojas saņemt uzturēšanās atļauju vienā no Eiropas valstīm, ziņo Krievijas prese.

Jau sen ir zināms, ka Pugačovai ir fobija pārvietoties ar lidmašīnām un tālus ceļus zvaigzne mēro tikai ar sauszemes transportu, taču šogad primadonna un viņas ģimene pavadīja vasaras brīvdienas Sardīnijā un no turienes devās uz Kipru. Tā kā uz Sardīniju no Maskavas ar vilcienu nav iespējams nokļūt, Pugačova bija gatava pat lidot.

Tagad ir tapis zināms iemesls, kādēļ tā, – pārim tuvu stāvošs avots stāsta, ka laulātie devušies nokārtot Eiropas pases, taču, lai to izdarītu, klāt bija jābūt visiem ģimenes locekļiem.

“Gan Maksims, gan Alla pavada vasaru Eiropā, lai nokārtotu pēdējos jautājumus ar uzturēšanās atļauju saņemšanu Eiropā. Lai to izdarītu, ir nepieciešama visu ģimenes locekļu klātbūtne, kuri saņems Eiropas pases, tādēļ pāris paņēma līdzi arī bērnus. Turklāt daļa no Pugačovas mūža iekrājumiem atrodas ofšoros un Eiropas bankās, tādēļ viņa gribēja personīgi pārbaudīt kontus, kā arī izveidot mantojumu,” atklāja avots.

Baumas par to, ka Pugačova un Galkins cenšas iegūt uzturēšanās atļauju saviem bērniem Kiprā, uzvirmoja jau pirms gada, kad tika ziņots, ka viņi šā iemesla dēļ ir pat nopirkuši māju.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu