Dženifera Anistone beidzot paskaidro, kādēļ viņai nav bērnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Aktrise Dženifera Anistone publiski jaunākajā intervijā žurnālam “US InStyle” apsprieda savu personīgo dzīvi, atklāti runājot arī par bērnu tematu. Iepriekš aktrise vienmēr savu privāto dzīvi ir paturējusi noslēpumā.

“Tas ir diezgan traki. Visi šie pieņēmumi, ka es nevaru noturēt vīriešus un atsakos kļūt par māti, jo esmu egoistiska un koncentrējos uz karjeru, ir aplami. Vai arī, ka esmu satriekta pēc šķiršanās. Sāksim, ar to, ka mana sirds nav lauzta un man viss ir kārtībā,” žurnālam pastāstīja Anistone.

Aktrises atklātā intervija seko pēc tam, kad viņa februārī izšķīrās no sava vīra Džastina Terū, ar kuru laulībā pavadīja 2 gadus, bet pavisam bija kopā 9 gadus. Iepriekš aktrise bija precējusies ar aktieri Bredu Pitu no 2000. līdz 2005. gadam.

Anistone intervijā veltīja asu kritiku medijiem un sociālo tīklu lietotājiem, kuri nepārtraukti apspriež, vai viņai jebkad būs bērni.

“Neviens nesaprot, cik jūtīgs temats tas var būt man un manam partnerim. Turklāt, tie ir neapdomāti pieņēmumi. Neviens nezina, kas notiek aiz slēgtām durvīm. Neviens nedomā, cik man tas var būt sāpīgi,” bilda aktrise. 

“Neviens nezina, ko es esmu medicīniski vai emocionāli pārdzīvojusi. Sievietēm tiek veltīts milzīgs spiediens, lai viņas kļūst par mātēm. Bet varbūt mans mērķis nav radīt pēcnācējus. Varbūt man ir citas lietas, ko vēlos paveikt!”

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu