Hokejista Saulieša sieva: "Mūs izšķīra jau tad, kad paši neko nebijām izlēmuši" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ queen_kachinja

Hokejists Kaspars Saulietis un skaistumkonkursa "Elite beauty queens" organizatore Katrīne Sauliete nonākuši attiecību krustcelēs, par ko liecina arī pāra ieraksti sociālajā saziņas tīklā "Instagram". Izdevums "Vakara Ziņas" sazinājās ar Katrīni, lai noskaidrotu, kā viņa sadzīvo ar šo situāciju un kā spēj saglabāt dzīvesprieku ne tajā priecīgākajā dzīves posmā. 

"Nav ko pārdzīvot. Ikdienas ritms nemainās. Man ir tik daudz darba, ka es pat nespēju par šo tēmu domāt, analizēt un runāt ar vīru par to. Mēdz gadīties - jo vairāk runā, jo dziļāk iebrauc grāvī. Ja es sūdzēšos un raudāšu, pavilkšu uz to arī citus. Man nepatīk, ja cilvēki sūdzas, jo tad liekas, ka arī pašam ir slikti. Es negribu citiem uzkraut bēdu. Man viss ir labi. Un domāju, ka man arī viss būs labi. Viss, kas notiek, notiek uz labu! īstenībā par šo tēmu vēl nav laiks runāt. Raksts, kas bija presē, tika uzrakstīts pārāk ātri. Ja tas būtu vēlāk, tad būtu labāk nekā tagad," norādīja Sauliete. 

Kā atklāj sieviete, šobrīd viņa jūtas labi, taču mediju dēļ izjūt spiedienu. "Mēs vēl paši nebijām neko izdomājuši, bet mūs jau izšķīra. No viena vienīga raksta uztaisa 29 mazus rakstiņus. Es pat nebrīnos, ka mēs cilvēkiem jau riebjamies, jo visu laiku atkal un atkal raksta par vienu un to pašu. Es kaut ko vienreiz esmu pateikusi, bet internēta portāli to pārtaisīja pa savam, it kā ar visiem es būtu runājusi." 

Diemžēl daudzo publikāciju dēļ, kurās mēdz būt sagrozīta informācija, Katrīnei tiek veltīti arī dzēlīgi un aizskaroši komentāri. Viņa gan virtuālos uzbrukumus neņem pie sirds un stāv pāri citu cilvēku rakstītajām jēlībām un negācijām internetā. 

Tāpat Sauliete norādīja, ka pastāv iespēja par pāra atkalapvienošanos. "Mēs arī tagad pavadām ļoti daudz laika kopā. Nav jau tā, ka viss. Mēs pat neesam sastrīdējušies. Esam ik pa laikam kopā. Arī ar bērniem kopā pavadām laiku. Nav viss tik melni un traki, kā tiek rakstīts. Kad bija pirmais raksts, mūs jau izšķīra, lai gan paši vēl neko līdz galam nebijām izlēmuši. Godīgi sakot, mēs paši neko nesaprotam. Varbūt kāds posms ir jāpadzīvo, jāatpūšas vienam no otra un jāpaskatās. Pašlaik par to pat nedomāju, jo ir tik daudz darba, un bērniem arī jāvelta laiks. Tāpat Kasparam ir jādabū savs līgums."

"Ja mēs būsim kopā, tad tā tam arī jābūt. Varbūt mēs pārvarēsim šo posmu un viss būs vēl labāk. Un ja nebūs, tad mums bija lemts būt kopā šos desmit gadus, lai izaugtu forši, skaisti un talantīgi bērni. Kad ir mazi bērni un tik ilgi jau nodzīvots kopā, nevar vienkārši atlaist otru cilvēku un teikt: "Šķiramies, un viss." Jā, tu vari izkliegt: "Šķiramies!", bet pēc trīs dienām sāc meklēt: "Kur manējais pazuda?" Kamēr vēl nav oficiāli nekas izšķirts, tikmēr neko nevar līdz galam pateikt. Lai gan, arī oficiāli izšķirot laulību, neko nekad nevar zināt. Ir cilvēki, kas izšķiras oficiāli, bet pēc diviem gadiem apprecas otrreiz," tā esošo situāciju atstāsta Katrīne. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu