Hercogienes slaidā vidukļa noslēpums: 3 dzemdības un apskaužams augums

Sagatavoja: Liene Skulme
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Kā zināms, britu karaliskās ģimenes dāmas vienmēr ir bijušas lieliskā formā un ir lielisks paraugs jebkurai sievietei, ka pat pēc trim dzemdībām var izskatīties žilbinoši, kā to pierāda Kembridžas hercogiene Keita Midltone. Tomēr, lai tā izskatītos, ir smagi jāstrādā un jābūt gribasspēkam. Uzzini, kāds ir Keitas noslēpums!

Trīsdesmit sešus gadus vecās Keitas Midltones pielūdzēji mēdz izdomāt visdažādākās leģendas, nespējot izskaidrot, kā viņai izdodas tik ātri pēc dzemdībām nomest svaru. Izrādās, karaliskā persona vienkārši ietur stingru diētu, kā informē "Woman".

Šā gada aprīļa beigās Keita Midltone dzemdēja trešo bērniņu. Šobrīd viņa atrodas dekrēta atvaļinājumā, taču dažkārt izņēmuma kārtā tomēr mēdz apmeklēt kādus ļoti svarīgus pasākumus. Jūlijā viņa apmeklēja Vimbldonas tenisa turnīra sieviešu vienspēles finālu. Fani bija sajūsmā, redzot viņu apspīlētā dzeltenā kleitā, kas izcēla Ketrīnas slaido augumu un ideāli plakano vēderu. Viņa izskatījās tā, it kā nekad nebūtu dzemdējusi. Izrādās, Keitai ir stingrs ēšanas režīms, lai vienmēr būtu slaida.

Keita Midltone
Keita Midltone Foto: Scanpix

Kā raksta žurnāls “The Sun”, Kembridžas hercogiene ir Dikāna diētas piekritēja, kuru ievērojot, viņa uzņem daudz olbaltumvielu un pavisam nedaudz ogļhidrātu. Ievērojot šādu ēšanas režīmu, prinča Viljama sieva tievēja gan pirms kāzām, gan pēc dzemdībām. Vēl viņai palīdz jau iepriekš ievērots ieradums: no 2014.gada Keita laiku pa laikam ēdienkartē palielina svaigu augļu un dārzeņu daudzumu, kā arī iekļauj termiski neapstrādātu zivi.

Dažkārt gan karaliskās ģimenes locekle atļaujas atkāpes no diētas. Izņēmuma kārtā Keita mēdz nobaudīt picu. Viņai ļoti garšo karijs, kuru speciāli viņai piegādā no smalka Londonas restorāna, un dažkārt viņa lutina ģimeni ar mājās gatavotu ēdienu, izmantojot savas mātes iemīļotās receptes. Kā zināms, labākais sabiedrotais jebkurai diētai ir aktīvs dzīvesveids, un Keita to ievēro. Viņai patīk skriet, pastaigāties ar suņiem, viņa atrod laiku peldēšanai, tenisa spēlei vai slēpošanai.

Vairāk attēlu galerijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu