Pašnāvību izdarījis modelis “Zombie Boy” no Lady Gaga mūzikas klipa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ zombieboyofficial

Kanādiešu modelis, mūziķis un aktieris Riks Dženests jeb "Zombie Boy”, plašāk pazīstams ar savu dalību dziedātājas Lady Gaga mūzikas videoklipā “Born This Way”, 32 gadu vecumā izdarīja pašnāvību.

Dženests bija plaši pazīstams tieši sava tetovētā ķermeņa dēļ. Tāpat vīrietim bija muzikāla sadarbība ar populāriem mūziķiem.

Lai gan pagaidām nav zināms, kā modelis atņēmis sev dzīvību, noskaidrots, ka viņa ķermenis tika atrasts apartamentos Monreālā, Kanādā.

Sēru vēsti komentēja arī Lady Gaga, savā sociālā tīkla “Instagram” kontā ierakstot, ka “Dženesta nāves traģiskumu nav iespējams aprakstīt vārdos”.

“Mums ir jāpieliek lielākas pūles, lai mainītu kultūru, garīgo veselību izvirzītu priekšplānā un izdzēstu aizspriedumus, par kuriem mēs nevaram runāt. Ja tu ciet, pazvani draugam vai ģimenei. Mums ir jāglābj vienam otru,” rakstīja Gaga.

7. augustā Dženests būtu svinējis savu 33. dzimšanas dienu.

Pāris stundas pirms nāves, “Zombie Boy” savā sociālā tīkla “Instagram” kontā ievietoja paša sacerētu dzejoli par nāvi, vēstot to, kā “dvēsele raujas nonākt akmens akā” un “katrs elpas vilciens griež rīkli kā ledus”.

Modelis ieguva savu pirmo tetovējumu, kad viņam bija 16 gadi, un līdz laikam, kad viņam apritēja 19 gadi, tinte bija pārklājusi visu vīrieša ķermeni. Dženests ir piedalījies vairākās augstas klases zīmolu modes skatēs un pozējis pasaulē pazīstamiem žurnāliem.

 

GLUTTONY

A post shared by Zombie Boy (@zombieboyofficial) on

 

Floss the ones you want to keep... and don't forget to brush your tongue!

A post shared by Zombie Boy (@zombieboyofficial) on

 

It's not where your're from... it’s what you rock

A post shared by Zombie Boy (@zombieboyofficial) on

 

the show must go on. #zombieboy #zombieboyofficial

A post shared by Zombie Boy (@zombieboyofficial) on

Ja jūs nomāc domas par pašnāvību, nekavējoties meklējiet palīdzību! Bezmaksas konsultāciju tālrunis: 67222922 vai 27722292.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu