Intriģējoši: Meganas Mārklas pirmā dzimšanas diena karaliskajā statusā (1)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Šonedēļ, 4.augustā, britu prinča Harija sieva Megana Mārkla pirmoreiz atzīmē savu dzimšanas dienu karaļnamā.

Daudzi Meganas fani un pielūdzēji domā, ka viņa šo dienu pavadīs ļoti īpaši, jo šī ir pirmā amerikāņu aktrises dzimšanas diena kā Saseksas hercogienei.

Ņemot vērā, ka burtiski pirms pāris nedēļām prinča Viljama dēls Džordžs atzīmēja piecu gadu dzimšanas dienu uz privātas salas Karību jūrā, varētu domāt, ka Meganas Mārklas dzimšanas diena noritēs ne sliktāk.

Princis Harijs un Megana Mārkla
Princis Harijs un Megana Mārkla Foto: AP/Scanpix

Tomēr, kā informē žurnāls “Hello”, patiesībā 4. augustā Saseksas hercogs un hercogiene apmeklēs prinča Harija bērnības drauga Čārlija van Straubenzī un viņa līgavas Deizijas Dženksas kāzas.

Megan Markle
Megan Markle Foto: Scanpix

Princis Čārlija kāzās pildīs šofera funkcijas. Interesanti, ka Čārlijs un viņa jaunākais brālis Toms bija šoferi Harija un Meganas kāzās, kas notika 19. maijā, Vindzoras pilī.

Megana Mārkla
Megana Mārkla Foto: Scanpix

Atgādināsim, ka pagājušajā gadā princis un hercogiene Meganas dzimšanas dienu atzīmēja Āfrikā. Šogad, visticamāk, karaliskais pāris Meganas dzimšanas dienas svinības pārcels uz citu dienu, bet, ja nu ne, tad vismaz savā svētku dienā hercogiene varēs baudīt kāzu torti.

Vairāk attēlu - galerijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu