Demijas Lovato dzīvību izglābis miesassargs, sniedzot pirmo palīdzību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Mūziķe Demija Lovato, kura 24. jūlijā pārdozēja narkotikas, bija tik šausmīgā stāvoklī, ka viņas asistente bija pārliecināta par Lovato nāvi, savukārt mūziķes miesassargs rīkojās pietiekami ātri un glāba Lovato dzīvību, ziņo portāls “TMZ”.

Lovato tuvu stāvoši avoti vēsta, ka mūziķes miesassargs kaut kādā veidā ir zinājis par ārkārtas situāciju viņas mājās, un nonākot līdz Lovato dzīvesvietai, asistente esot kliegusi: “Viņa ir mirusi, viņa ir mirusi!”

Kad miesassargs tuvojās Lovato, mūziķe neelpoja. Avoti vēsta, ka uz spilvena bija atrodamas asinis, gulta bija klāta ar vēmekļiem, kuri bija iesprūduši arī viņas kaklā, kā rezultātā viņa nespēja paelpot.

Miesassargs nekavējoties reaģēja un sniedza Lovato pirmo medicīnisko palīdzību, lai uzturētu viņu pie dzīvības pirms mediķu ierašanās. Kā tiek ziņots, vīrietis pacēla Lovato uz augšu un iztīrīja viņas elpceļus, lai viņa var sākt elpot.

Ierodoties medicīniskajai palīdzībai, ārsti viņai ievadīja preparātu “Narcan”, kas palīdz mazināt opioīdu ietekmi.

Lovato radošā komanda jau pirms incidenta esot zinājusi par narkotiku problēmu, kura atkal piemeklējusi Lovato. Nesen mūziķe atklāja, ka viņas atturēšanās laiks ir beidzies, izdodot dziesmu "Sober". 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu