„Tele2” atjaunojis viesabonēšanas sakarus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Šovakar īsi pēc pulksten 19:00 „Tele2” ir izdevies atjaunot savu pakalpojumu darbību ārvalstīs esošajiem klientiem, teikts uzņēmuma paziņojumā presei. Viesabonēšanā radās traucējumi pēc tam, kad 3. augustā Šveices uzņēmums „Comfone” sniedza pakalpojumu „Tele2 Grupai”, veicot sistēmu tehnisko uzlabošanu. Tas izsauca traucējumus visu „Tele2 Grupas” valstu, tai skaitā Latvijas, klientiem, kas atradās viesabonēšanā.

Traucējumi ietekmēja vairākus tūkstošus Latvijas klientu, kas atradās ārzemēs. Bojājuma sarežģītības dēļ darbi ieilga, un viesabonēšanas darbība pilnībā tika atjaunota 4. augustā plkst.19:00.

„Tele2” atvainojas klientiem par traucējumiem viesabonēšanā un sola nodrošināt, ka nākotnē šādi bojājumi neatkārtojas. Tiem klientiem, kas šajā laikā atradās ārzemēs, „Tele2” augustā sniegs kompensācijas. Plašāku informāciju uzņēmums sola publicēt savā mājas lapā.

Jau ziņots, ka piektdienas pēcpusdienā vairāki cilvēki sociālajos tīklos sūdzējās par "Tele2" klientu grūtībām sazvanīties ārzemēs.

Savukārt pats "Tele2" sociālajā tīklā tviter vēstīja, ka vairāki "Tele2" viesabonēšanas pakalpojumi, piemēram, zvani un īsziņas, darbojas ar pārtraukumiem. Uzņēmums solīja darīt visu iespējamo, lai pēc iespējas ātrāk atrisinātu šīs problēmas  un ieteica saziņai izmantot 4G mobilo internetu. Tomēr paši "Tele2" klienti apgalvoja, ka ārzemēs nedarbojās arī interneta pieslēgums un tādēļ bija apgrūtināta arī navigācijas programmu izmantošana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu