Stepaņenko un Petrosjana šķiršanās: humorista 29 gadus vecā mīļākā ir stāvoklī (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ Facebook

Krievijā pazīstamo humoristu Jeļenas Stepaņenko un Jevgēnija Petrosjana laulībai ir pienācis gals, un tagad laulātie dala savu īpašumu, pavisam nesen paziņoja Krievijas mediji. Kā izrādās, pāra attiecības beigušās, jo Petrosjana 29 gadus vecā mīļākā varētu būt stāvoklī.

Par to, ka Petrosjans un Stepaņenko dala mantu, kļuva zināms, pateicoties tiesas preses dienestam. Tiek ziņots, ka 4, augustā tika reģistrēts pieteikums, savukārt jau 6. augustā to ir sākts izskatīt tiesā.

Lai gan pāris līdz šim notiekošo nav komentējis, Krievijas žurnālisti ir sākušu savu izmeklēšanu un konstatējuši, ka par šķiršanās iemeslu varētu būt kļuvusi Stepaņenko mīļākā un viņa asistente – 29 gadus vecā Tatjana Bruhunova. Mediji ziņo, ka viņa no 72 gadus vecā aktiera gaida bērnu, atsaucoties uz Bruhunovas kaimiņu teikto.

“Kaimiņi saka, ka Tatjana ir stāvoklī. Viņas māte kādam par to izpļāpājās un tagad nezina, kā šajā situācijā izturēties,” norāda medijs “Комсомольская правда".

To, ka Petrosjanam bijusi mīļākā, zinājuši daudzi viņa draugi un kolēģi – abi kopā viņi bieži apmeklējuši teātri un mākslas izstādes. Kā komentāros ievērojuši fani, Bruhunova vizuāli ir ļoti līdzīga Stepaņenko, tādēļ Petrosjans varētu būt aizgājis pie “jaunākas sievas versijas”.

Līdz šim zināms, ka Stepaņenko pieprasīja Petrosjanam atdot viņai 8 no 10 lielpilsētas dzīvokļiem, antikvariātus un citas dārglietas. Pāra īpašumu kopējā vērtība sasniedz 1,5 miljardus rubļu (vairāk nekā 20 miljonus eiro).

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu