TV šovu zvaigzne niecīgā bikini izpelnās paparaci uzmanību ar dīvainu nodarbi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA

​Francijā dzimusī amerikāņu realitātes šovu zvaigzne un modele Frenčija Morgana, kura rudenī svinēs savu 43. dzimšanas dienu, šobrīd aktīvi cenšas iekarot sabiedrības uzmanību visā pasaulē. Šoreiz blondīne izlēma izpelnīties paparaci kameras objektīva zibšņus pavisam dīvainā veidā.

Lai sasniegtu popularitāti, Morgana ir gatava uz visu – no fotografēšanās kailai līdz pastaigai pa Losandželosu absurdi īsos svārkos. Pēdējos iemūžinātajos kadros sieviete piesaistīja fotogrāfu uzmanību, rozā bikini cenšoties ap ķermeni griezt “Hula Hoop” riņķus, kas, kā apgalvo sociālo tīklu lietotāji, sievietei nav pārāk veiksmīgi izdevies, turklāt viņa savos gados “tam esot jau par vecu”. Morgana nekautrējas kamerai pagriezt mugurpusi un atklāti gorīties. 

Blondīne slavu un atpazīstamību ieguvusi, pateicoties šoviem «Celebrity Big Brother», «Rock of Love with Bret Michaels» un «I Love Money».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu