Latvijas stilīgākie blogeri un šovmeņi devušies ekstrēmā ekspedīcijā pa Latviju

Interesanti
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/ gustsosmucnieks

Šī nedēļa diezgan ekstrēmi iesākās vairākiem pašmāju sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem, kuri pieņēma jaunu izaicinājumu un ar bezceļu džipiem kopīgi devās apmeklēt dažādas Latvijas vietas, kurās viņus gaidīja īpaši piedzīvojumi.

Pēc publicētajām fotogrāfijām un video ir skaidrs, ka ekspedīcijā devās tādas slavenības kā mūziķis Markus Riva,  TV šovu, pasākumu vadītājs un modelis Mārtiņš Kapzems, sabiedrības dāma, modele un daudzu skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova, pasākumu organizators un producents Gusts Ošmucnieks, kā arī vairāki blogeri - Agnija Grigule, Deniss Ševeļovs un Indra Salcēviča. Tāpat kompānijai līdzi bija devusies filmēšanas komanda, kas, visdrīzāk, iemūžināja slavenību gaitas. 

"Pabijām Ērgļu pusē divas dienas, bija X Faili, izbalsošanas, kazas, un varu teikt, ka šis bija viens spilgts vasaras moments, kuru ilgi vēl atcerēties!" savā sociālā tīkla "Instagram" kontā rakstīja Riva. 

Lai gan pagaidām nav pavisam skaidrs, kāds tieši pašmāju zvaigznēm izaicinājums bijis mests, var noprast, ka tā organizators ir apdrošināšana “BALTA”. 

Kompānija bija sadalījusies divās komandās un divas dienas piedalījās dažādās aktivitātēs - devās pārgājienā mežos, kuros apmaldījās, radošās atpūtas pagalmā "Tiltiņi" izgatavoja rotas, piedalījās "Mežakaķim" līdzīgā piedzīvojumā, apmeklēja "Kandžas laboratoriju", ar džipu bija iebraukuši upē, no kuras nevarēja izkļūt, pavadīja nakti Bumbiermuižā bez elektrības, kā arī muzikāli baudīja Latvijas dabu. 

Savas gaitas slavenības aktīvi dokumentēja "Instagram" īsajos video stāstiņos, kas izdzēšas pēc 24 stundām, kā arī dienas apkopojumu publiskojot ar fotogrāfiju starpniecību.

 

Baby ❤️ #baltachallenge

A post shared by Markus Riva (@markusriva) on

 

Welcome to my jungle ?? #expedition #baltachallenge #rooftopparty

A post shared by Martins Kapzems (@kapzeminators) on

 

not smelly????????????

A post shared by ?a g u c c i f o x ? (@agnijagrigule) on

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu