Saderinājusies mūziķe Elija Goldinga

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ casparjopling

31 gadu vecā britu popzvaigzne Elija Goldinga ir saderinājusies ar 26 gadus veco Kasparu Džoplingu.

Pāris, kurš satiekas jau pusotru gadu, paziņoja priecīgo vēsti žurnāla “The Times” precību sadaļā. Tajā Goldinga uzrunāta pilnajā vārdā, norādot, ka “viņa nekad nav jutusies tik laimīga”.

Vaicāti par to, kādēļ abi izlēmuši paziņot par kāzām ar avīzes starpniecību, pārim tuvu stāvošs avots atklāja, ka viņi vispirms gribējuši pavēstīt ziņu draugiem un ģimenei, turklāt cilvēki "tāpat nepamanīs", jo avīzē mūziķei norādīts viņas īstais vārds - Elēna.

Džoplings vietnē "Instagram" ievietoja fotogrāfiju, kurā redzama Elija ar saderināšanas gredzenu, tai pievienojot aizkustinošu aprakstu. “Es vēl ne ar vienu neesmu juties tik pilnīgs, kā ar viņu. Es nevaru sagaidīt mūžību, lai kopā izpētītu pasauli, raudātu aiz smiekliem par stulbiem jokiem un runātu līdz agrai rīta stundai par mākslu, mūziku, pasauli un nākotni. Es tevi mīlu, Elēna.”

Goldingas līgavainis ir mākslas dīleris "Sotheby's" izsoļu namā un abi kā pāris satiekas 18 mēnešus.

? @kevintachman #Serpentine @acnestudios @jacquemus

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu