Andželīna Džolija apsūdz Bredu Pitu alimentu nemaksāšanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Slavenā aktrise Andželīna Džolija ar advokāta starpniecību ir publiskojusi apgalvojumu, ka aktieris Breds Pits nav maksājis nekādu “jēgpilnu” bērnu pabalstu, kopš 2016. gadā tika uzsākta viņu laulības šķiršanas lieta, un viņam “ir pienākums maksāt bērnu pabalstu likumā noteiktajos ietvaros ”.

“Ņemot vērā, ka Pits, pamatojoties uz neformālo vienošanos, vairāk nekā pusotru gadu neveic pietiekamus maksājumus, saistībā ar bērnu izdevumu samaksu, Džolija plāno iesniegt tiesā rīkojumu, lai pieteiktu oficiālus alimentu maksājumus ar atpakaļejošu datumu,” norādīja viņas advokāts.

Pagaidām gan nav paskaidrots, kas ir “jēgpilns” bērnu pabalsts.

“Andželīnas pieprasījuma iesniegšanas mērķis ir veicināt laulības šķiršanas procesa slēgšanu tādā veidā, lai atbrīvotu ceļu uz nākamo dzīves posmu un ļautu viņai un Bredam atkal kļūt par līdzatbildīgajiem bērnu dzīvēs,” norādīja Džolijas asistente.

Kā apstiprināja Pita advokāts, abi vecāki ir atbildīgi par bērna materiālo vajadzību nodrošināšanu, taču starp pāri valda “neformāla vienošanās” finansiālajos jautājumos.

Aktrise iesniedza laulības šķiršanas prasību 2016. gadā, taču tā vēl oficiāli tiek tikai skatīta.

Džolija un Pits ir vecāki 16 gadus vecajam Medoksam, 14 gadus vecajam Paksam, 13 gadus vecajai Zaharai, 12 gadus vecajai meitai Šilo un deviņus gadus vecajiem dvīņiem Vivjenai un Noksam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu