“Kaut ciemos atbraukšu!” Pugačova finansiālu problēmu dēļ gatava atkal uzstāties (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova šobrīd atrodas pensijā, audzinot piecus gadus vecos dvīņus - Ļizu un Hariju. Tomēr, pēc mūziķes vārdiem, viņas pensija ir “niecīga”, tādēļ, kad ģimenei pienākuši grūti laiki, viņa atkal ir gatava atsākt uzstāties.

“Gribu būt godīga – tā kā man tagad ir smags finansiālais stāvoklis, no korporatīvajiem pasākumiem es neatteikšos, jo tā nav koncertzāles tematika, bet gan kaut kas pavisam cits,” Pugačova pastāstīja žurnālistiem. “Tā ir izklaide ne tikai tiem, kam es uzstājos, bet arī man pašai. Turklāt, ja es varu to darīt, lai dzīvotu normāli, nevis staigātu ar izstieptu roku ubagojot, kāpēc nē?"

Māksliniece atzina, ka viņa ir gatava pat braukt pie kāda uz mājām, galvenais, lai viņai tiktu samaksāts. Par 45 minūšu vai stundas uzstāšanos Pugačova prasa 20 līdz 24 miljonus Krievijas rubļu, taču ir gatava dziedāt visus populārākos hitus.

Neskatoties uz augsto cenu, interesentu, kas vēlas estrādes dīvu aicināt uz pasākumiem, ir diezgan – viņa vadījusi bērnu pasākumus banķiera ģimenei, uzstājusies korporatīvajos pasākumos metalurģijas kompānijai un priecējusi klausītājus ekonomikas forumos.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu