Vīrietis, kurš "nocēla" Kļičko līgavu - kas viņš ir? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Ukraiņu boksera Vladimira Kļičko bijušajai līgavai, aktrisei Heidenai Penetjērai dzīvē ir parādījies jauns vīrietis. Kā vēstīts, Kļičko un Penetjēra izšķīrās drīz pēc tam, kad tika publiskotas fotogrāfijās, kurās aktrise ir sadevusies rokās ar kādu vīrieti, kas, kā tagad noskaidrojās, ir 28 gadus vecs aktieris vārdā Braiens Hikersons.

Paparaci uzņemtajos kadros vakara kompanjoni bija sadevušies rokās, aktrisei plati smaidot, kad viņi pameta restorānu. Vīrietis paparaci priekšā pat ar Penetjēru nekautrējās uzgriezt deju.

Tagad ir noskaidrojies, ka Penetjēra ar Hikersonu ir satikusies jau vairāk kā mēnesi - arī tad, kad vēl bija attiecībās ar Kļičko.

“Braiens pārcēlās uz Losandželosu, lai nodarbotos ar nekustamo īpašumu pārdošanu un kļūtu atpazīstams kā aktieris,” pastāstīja kāds vīrietim tuvu stāvošs avots. “Viņš tikai nesen ir sācis savu darbu kā aktieris un šobrīd aktīvi apmeklē noklausīšanās, lai iekļūtu nozarē”.

 

So thankful. #thanksgiving #bae #franzia #danandrachel

A post shared by Brian Hickerson (@brianhickerson_) on

Penetjēra un Hikersons iepazinās caur abu kopīgajiem draugiem, uzreiz saprotot, ka “starp viņiem ir dzirkstele”.

“Braiens, kopš Heidena izšķīrās no Vladimira, ir viņas balsts, ļoti palīdzot. Visu šo laiku viņi abi apmeklē randiņus un lieliski sadzīvo,” atklāja avots.

 

Lake with broheem. #laborday

A post shared by Brian Hickerson (@brianhickerson_) on

Iepriekš jaunais aktieris tikās ar modeli Baskinu Čempioni, kas agrāk bija attiecībās ar mūziķi Džastinu Bīberu.

Šobrīd gan aktieris ir piedalījies tikai vienā kinolentē. Tai pat laikā, Hikersona sociālajos tīklos ir pilns ar fotogrāfijām, kurās vīrietis izklaidējas un jautri pavada laiku ar saviem draugiem, starp kuriem ir aktieri un filmu direktori.

Penetjēra ar Kļičko saderinājās 2013. gadā, bet tā arī neapprecējās. 2014. gada decembrī pāra savienībā pasaulē nāca abu kopīgā meita.

 

#ronaldsaflirt #bigmac #wedding

A post shared by Brian Hickerson (@brianhickerson_) on

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu