Ekrānos ar otro sezonu atgriezīsies skandalozais pašmāju šovs “Caur ērkšķiem uz..”

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ceturtdien, 9. augustā, Tērbatas ielas kvartālā risinājās televīzijas kanālu STV Pirmā! un 360TV jaunās sezonas atklāšanas pasākums, kurā pulcējās TV personības un raidījumu dalībnieki, iepazīstinot ar sezonas pārsteigumiem, jaunumiem un pirmizrādēm.

Pasākumu apmeklēja lielākā daļa abu kanālu raidījumu vadītāji un galvenie personāži, tai skaitā, Andris Skrastiņš, Sandra Kļaviņa, Valdis Melderis, Jānis Bukums, Zane Vaļicka, Armands Puče, Valdis Valters, Daina Jāņkalne un citi.

Televīzija sievietēm STV Pirmā! skatītājiem sarūpējusi jaunu un kaislīgu randiņšovu “Plus/mīnus ĪSTAIS”, ēterā atgriezīsies skandalozais raidījums “Caur ērkšķiem uz...”, kā arī sarunu šovs “Starp mums runājot”, bet raidījumu vadītāju komandai pievienosies jaunas TV personības – Zane Vaļicka un Liene Stepena. Savukārt 360TV piešķils aizrautību katrai dienai un līdzās tādu populāru ārvalstu šovu kā “Britu talanti”, “24 stundas ellē ar Remziju” un seriāla “Komisārs Reksis” jaunāko sezonu pirmizrādēm, galdā cels humora pilnā pašmāju sporta raidījuma “Hattrick” un komēdijseriāla “Saldais pārītis” jaunākās sezonas. Izaicinošos piedzīvojumos metīsies arī aktieris Intars Rešetins, kurš šovā “Sapnis par Eiropu” dosies lūkot, kā dažādās Eiropas valstīs dzīvo populāri un veiksmīgi latvieši.

Televīzija sievietēm STV Pirmā! rudens sezonu uzsāk ar moto “Esi īsta!”, caur pašmāju šoviem un ārzemju raidījumiem aicinot sievietes būt patiesām, rādot īstus un atklātus dzīvesstāstus, vienlaikus nebaidoties pārsteigt un pat šokēt skatītāju. Tāpat jaunajā sezonā netrūks romantikas, sievišķīgu pārsteigumu un noderīgu padomu.

Kā sezonas īpašais jaunums kanālā STV Pirmā! būs skatāms randiņšovs “Plus/mīnus ĪSTAIS”, kas pirmizrādi piedzīvos ceturtdien, 16. augustā plkst. 21.00. Tā dalībnieki vienas dienas laikā dosies uz sešiem randiņiem un katrā no tiem uzzinās kādu pārsteidzošu faktu par iecerētā personību, hobijiem vai dzīvesveidu – ko tādu, ko parasti pirmajā tikšanās reizē nemēdz atklāt. Negaidītus pārsteigumus skatītājiem sola jau “Plus/ mīnus ĪSTAIS” pirmā sērijā, kurā otrās pusītes meklējumos dosies šovā “Lauku sēta” iepazītā skandalozā Violeta.

Viens no gaidītākajiem kanāla STV Pirmā! raidījumiem ir sabiedrībā plaši apspriestais un šokējošais “Caur ērkšķiem uz...”, kura 2. sezonas dalībnieces – desmit grūtībās nonākušas sievietes – ar ekspertu palīdzību centīsies rast pamatu jaunai dzīvei un mainīties pašas. Raidījuma producente Aija Strazdiņa norāda, ka dalībniecēm svarīgākais ir ticēt pašām sev, taču būtisks ir arī sabiedrības atbalsts: “Ir taču tik grūti darīt labus darbus, ja tev neviens netic. Atbalstīsim meitenes – viņas var!”

Viens no dalībnieču šīs sezonas galvenajiem uzdevumiem būs stiprināt attiecības ar saviem bērniem un kļūt par labākām mammām. Jaunajā “Caur ērkšķiem uz...” sezonā, kuras pirmizrāde gaidāma jau septembra beigās, raidījuma vadītājam Jānim Bukumam pievienosies arī dejotāja, horeogrāfe Liene Stepena.

Tāpat kanālā STV Pirmā! jau nākamajā otrdienā, 14. augustā plkst. 21:00 ar patīkamiem pārsteigumiem atgriezīsies iemīļotais sarunu šovs “Starp mums runājot”, kura vadītājiem Valdim Melderim un Dainai Jāņkalnei jaunā un mājīgā studijā šosezon pievienojas arī aktrise un TV personība Zane Vaļicka. Raidījuma vadītāji sola atklātas sarunas un negaidītas atzīšanās – jau sezonas atklāšanas pasākumā Zane Vaļicka atklāja par sevi ko iepriekš nedzirdētu. Izrādās, ka viņas slepenā aizraušanās ir izšūšana krustdūrienā!

Drosmīgus izaicinājumus sabiedrībā valdošajiem stereotipiem metīs Dainas Jāņkalnes autorraidījums “Sieviete. Personīgi”, kas pie STV Pirmā! skatītājiem dosies jau 15. augustā. Ik trešdienas vakaru raidījums tiks veltīts kādai sievietei būtiskai, taču neērtai tēmai, par ekspertiem aicinot viedokļu līderus un personības, kuras savā pieredzē gatavas dalīties ar citiem.

Jau no 22. augusta trešdienās, plkst. 21.00 360TV ekrānos atgriezīsies Latvijas sporta saldais ēdiens – raidījums “Hattrick” ar vislabāk informēto sporta žurnālistu Latvijā Armandu Puči, vienmēr izaicinošo pasaules čempionu basketbolā Valdi Valteru un daudziem neizprotamo aizkulišu spēlmani – viedo Bruni. Jaunajā sezonā šim trio pievienosies vēl kāds kolorīts tēls – suņuks Boss, kurš rubrikā “Boss izvēlas” prognozēs populārāko sporta spēļu rezultātus. Kopā ar skatītājiem tiks veidota arī Rekordu grāmata, kurā iekļūt varēs ikviens, kurš atsūtīs savas sportiskās meistarības apliecinājumus video formātā.

Tāpat jau šoruden skatītāji varēs sekot līdzi jautrībai un sarežģījumiem Simonas un Filipa kopdzīvē iemīļotā komēdijseriāla “Saldais pārītis” jaunākajā sezonā. Savukārt Intars Rešetins pēc atgriešanās no “Sapņa par Ameriku” ir gatavs atkal doties ceļā – šovā “Sapnis par Eiropu” viņš atklās, kā slaveni un veiksmīgi latvieši piepilda savus sapņus dažādās Eiropas pilsētās. Viņa ceļamērķu sarakstā ir Parīze, kur dzīvo aktrise Lelde Vikmane, Londona, kur mitinās latviešu “Šakira”, "FIFA World Cup 2018” kanāla “Bein Sports" himnas zvaigzne Adelly, Cīrihe, kur apmetusies skaistumkaraliene un aģentūras “Mis Latvija” dibinātāja Jūlija Djadenko-Muglere, un citas populāru latviešu mājvietas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu