Pēc cīņas ar vēzi apprecējusies grupas “t.A.T.u.” soliste

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ official_juliavolkova

Bijusī skandalozās grupas “t.A.T.u.” soliste Jūlija Volkova publicēja fotoattēlu, kurā redzama baltā kāzu kleitā ar sarkanu rožu pušķi, atklājot faniem, ka ir apprecējusies un kad norisinājušās kāzas.

Fotoattēlā Krievijas zvaigzne pozē uz jūras fona nezināmā pilsētā, turot rokās līgavas pušķi.

“Tagad es noteikti zinu, ka sapņi piepildās! Paldies Dievam par visu,” aprakstā piebilda mūziķe, norādot, ka kāzas notikušas 8. augustā.

Iepriekš kļuva zināms, ka Volkova cīnās ar onkoloģisku slimību. Par to, ka viņai ir papillārs vairogdziedzera vēzis pirmajā stadijā, mūziķe uzzināja, kad viņai tika veikta profilaktiska pārbaude. Volkova ārstējās Vācijā un Izraēlā, bet izlēma veikt operāciju Krievijā, lai tuvumā būtu viņas tuvinieki. Operācijas laikā tika atklāts, ka mūziķei ir kakla struktūras īpatnības, tādēļ tika bojāts balss nervs, bet viņa spēja atgūt balsi un sākt runāt.

Sakarā ar to, ka viņai nav vairogdziedzera, Volkova lieto hormonus, kā arī regulāri veic ultrasonogrāfijas izmeklējumus.

“Pēc slimības es sāku mierīgāk attiekties pret dzīvi. Šobrīd man ir vienalga. Es izvirzu prioritātes,” iepriekš medijiem secināja Volkova.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu