Unikālais ceļa segums: mozaīka, bruģis vai abstraktā māksla? (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Facebook

Jau izsenis nav bijis nekāds jaunums, ka Latvija mēdz izcelties ar asfalta seguma kvalitāti reizēm ne tajā labākajā ziņā. Līdzīgus novērojumus izdarījis kāds sociālā tīkla “Facebook” lietotājs, ievietojot savā profilā attēlu ar savdabīga paskata ceļa segumu Cēsīs.

“Viss unikālākais ceļa segums, ko esmu redzējis atrodas Cēsīs. Praktiski, pa kvadrātiņam ir uzklāts jauns asfalts,” pie attēla raksta tā autors.

Tas uzjautrinājis daudzus “Facebook” lietotājus. Ieraksts saņēmis teju 400 atzīmes “patīk” un pievienoti arī vairāki komentāri, kuros katrs padalījies ar savām pārdomām par to, ko šis ceļa segums atgādina visvairāk.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība?

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu