“Viņš ir idiots” - Aļona Vodonajeva par Ani Lorakas vīra krāpšanas skandālu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ alenavodonaeva

Krievijas televīzijas šovu vadītāja Aļona Vodonajeva ir komentējusi dziedātājas Ani Lorakas ģimenes skandālu, pēc tam,  kad tika publicēts video, kurā mūziķes vīrs viņu krāpj. Vodonajeva jaunā intervijā aizstāvēja Loraku un norādīja, kā viņa rīkotos šādā situācijā.

“Partnerim, kurš ir precējies ar publisku personu, vairāk nekā jebkuram citam, ir pienākums apzināties savu atbildību, pretējā gadījumā viņš vienkārši ir idiots. Atvainojos par šo vārdu, bet citu es vienkārši nevaru piemeklēt,” Lorakas vīra Murata Nalkakiogla virzienā izteicās Vodonajeva.

TV zvaigzne teica, ka Lorakas vīrs ir burtiski “izmīdījis dubļos mūziķes nevainojamo reputāciju, kas nekad iepriekš nav piedzīvojusi skandālus”. Viņa aprakstīja šo rīcību kā bezatbildīgu, muļķīgu un necienīgu. Tāpat viņa norādīja, ka nevajadzētu baidīties šķirties, ja vīrs krāpj un vecās jūtas ir pagaisušas.

“Kas ir labāk – vīra-krāpēja sliktā ietekme un publiskā tēla krahs vai godīga šķiršanās tūlīt pēc tam, kad jūtas ir atdzisušas? Es no šiem abiem vienmēr izvēlētos otro. Ir jārod drosme un jābūt godīgiem pret sevi, jāšķiras, pirms mediji publicē video, kur vīrs “mīcās” ar kaut kādu meiteni klubā. Šķiršanās nav apkaunojoša, bet neuzticība – ir,” savu viedokli pamatoja Vodonajeva.

Viņa piebilda, ka šovbiznesā ir daudzi pāri, kuri sen ir zaudējuši interesi par otru, bet turpina būt kopā, lai saglabātu ideālas ģimenes tēlu. 

Vodonajeva atzina, ka ukraiņu dziedātājas ģimenē laulības problēmas, visdrīzāk, parādījušās jau sen, tādēļ neesot jēga meklēt vainīgo. “Atbildība vienmēr, protams, ir jāuzņemas tam, kas aiziet pa kreisi, taču vaina var gulties arī uz sievas pleciem. Laulība ir jāsargā gan pa dienu, gan pa nakti. Ja vairs nav, ko sargāt, – jāiet katram uz savu debess pusi.”

Kā ziņots iepriekš, ukraiņu dziedātājas Ani Lorakas vīrs Kijevas karaoke naktsklubā tika pieķerts kopā ar citu sievieti. Paparaci uzņemtos kadros Murats Nalkakiogls apmīļo jaunu sievieti vārdā Jana Belajeva, kura “Instagram” platformā pārdod apģērbus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu