Lelde un Aivis Ceriņi aizvada jestru pasākumu ar pašmāju slavenību klātbūtni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Vīksne

Pasākumu sērijas “Rīgas Street Food Garša” turpinājumā 9.augustā Jaunajā Teikā savu ballīti rīkoja Lelde un Aivis Ceriņi. Apmeklētāji varēja ne tikai nobaudīt gardus ēdienus, bet arī klātienē piedalīties īpašā Playful tiešraides spēlē.

Pasākuma apmeklētāju rindās tiika manītas arī tādas sabiedrībā pazīstamas personas kā Grēviņu ģimene, Jānis Palkavnieks, basketbolists Jānis Blūms, sociālo mediju eksperts Artūrs Mednis, modes māksliniece Indra Salceviča, TV personība Kristīne Komarovska un citi. 

Pasākuma vakara daļā plkst. 17.00 norisinājās divas Playful iesildīšanās spēles, kuras bija pieejamas tikai klātesošajiem pasākuma apmeklētājiem. Bet plkst. 19.00 gan pasākuma apmeklētājiem, gan tiešsaistes dalībniekiem bija iespēja piedzīvot Playful tiešraides spēli ārpus studijas, kas šādā formātā Latvijā norisinājās pirmo reizi.

Lelde un Aivis apmeklētājiem bija sarūpējuši arī citas aizraujošas aktivitātes - lielformāta galda spēles Lielā Jenga, Flip Back, Līdzsvara Kauliņi, Snap Back Shuffle Board un Ciparu Puzle. Demonstrēt atjautību bija iespējams, spēlējot atmiņas spēli, bet roku veiklību galda tenisa un novusa sacensībās.

Protams, netrūka arī gardu ēdienu un dzērienu - par Leldes un Aivja iecienītajiem burgeriem, BBQ ēdieniem, vafelēm, saldējumiem, pankūkām, picām, salātiem un smūtijiem rūpējās kokteiļbārs “Mākonis”, restorāni “Hercogs” un “Terra”, Vīnkalnu ceļojošā picērija, pankūkotava “Crepes”, “Rullējums” saldējums, “Tatti burbuļvafeles”, “Van Coffee” busiņš un “Roof BBQ & Music”.

Pasākuma muzikālo gaisotni visa vakara garumā veidoja Dj Jānis Spinga.

Leldes un Aivja Ceriņu pasākums bija jau trešais sērijā “Rīgas Street Food Garša”, kuru jūlijā, augustā un septembrī Jaunās Teikas rajonā rīko dažādu Rīgas dzīvesstilu eksperti un kuras mērķis ir izzināt Rīgas ielu ēdienu (street food) nišu. Slavenību organizētie pasākumi nav parasti ielas ēdiena (street food) tirdziņi, bet dzīvesstila pieredze, kas apvieno gardus ēdienus, lielisku mūziku un īpašas aktivitātes apmeklētājiem. Turklāt katrs pasākums ir unikāls, jo tā atmosfēru veido un apmeklētājus uzņem dažādu Rīgas dzīvesstilu eksperti. Pirmo pasākumu ar nosaukumu “All Black Everything” 12. jūlijā rīkoja reperis Ozols, otro pasākumu 26. jūlijā - Jānis Skutelis un “Pusnakts šovs septiņos” radošā komanda, bet trešo - Lelde un Aivis Ceriņi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu