Pašmāju aktieris Mārtiņš Upenieks savas lomas dēļ kritis skatītāju nežēlastībā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ martins.upenieks

TV seriālā "Viņas melo labāk" Dailes teātra aktieris Mārtiņš Upenieks (28) atveido izskatīgo dāni Marku. Seriāla kaislīgākos fanus pavisam nesen šokēja kāda izspēlēta ainiņa, kurā atklājās, ka aktiera tēls ir ļaundaris, kas mēģināja izvarot Laumu (Ingu Tropu) un piekauj Dinu (Ievu Florenci). 

Seriāla fani tik kaismīgi metās sociālajos tīklos norāt aktieri Mārtiņu Upenieku par seriālā pastrādātajiem nedarbiem, ka viņš bija spiests uz negaidītajām fanu emocijām uzrakstīt atbildi pat mikroblogu vietnes "Twitter" kontā.

Plašāk par radušos situāciju aktieris pastāstīja sarunā ar "Vakara Ziņām".

"Šis ir smieklīgs gadījums. Biju pārsteigts. Es īsti nesekoju, kā TV ēterā tiek rādītas seriāla sērijas, tādēļ, saņemot aizrādījumus par manis atveidotā varoņa rīcību, sajutos nedaudz mulsinoši. Daži bērni baidās tagad nākt uz ielas man klāt, jo skatās, ka tāds sliktais tēls nāk. Laikam kaut kāds kontakts veidojas ar seriāla varoņiem, īpaši, ja sezonu ir tik daudz. Skatītājs droši vien uztver kaut kādas ekrānā notiekošās lietas personiski.

Savā ziņā tas ir normāli, protams, seriālā notiekošais ir tikai izdoma, fikcija, un tas nav pa īstam. Es pieļauju, ka pārsvarā bērniem, varbūt arī pieaugušajiem, kas tik jūtīgi reaģēja uz manu varoni, iztēle darbojas ārkārtīgi aktīvi, tāpēc šāda reakcija bija likumsakarīga. Tādēļ man nav nekādu pārdzīvojumu par to. Vienkārši interesants gadījums. 

Kad filmējos «Svešajā sejā», bija krietni mierīgāk. Nekādi skaļi gadījumi nebija, ka man rakstiski sūtītu ziņas vai apstādinātu uz ielas," atklāj aktieris.

Upenieks piebilda, ka viņa tēls ir ļoti interesants. "Šim seriālam viennozīmīgi katru sezonu gadu gaitā seko līdzi lielāka auditorija. Es ļoti ceru, ka savu varoni esmu labi notēlojis. Ja tā ir, tad viss kārtībā. Profesionālā zinātas priecē. Tās briesmīgās seriāla ainas, protams, pats redzēju, jo tās bija atsevišķi izgrieztas un ieliktas internetā. Tādu epizodi nevarēju palaist garām. Ainas bija tieši tādas, kādas gribēju, - lai ir tā kā dzīvē un ticami. 

Tāpat aktieris pastāstīja, ka viņam patika atveidot sevi piešķirto lomu.

"Tā ir dažādība, ko piedāvā labais un sliktais, kas ir ļoti interesanti. Arī tēlošana angļu valodā bija izaicinājums, jo es to darīju pirmoreiz.

Man vairāk patika Marka sliktā puse. Savā karjerā līdz šim lielākoties biju spēlējis labos tēlus, līdz ar to mani interesēja, kā būtu spēlēt ļaundari. Šobrīd esmu Dailes teātrī, kas ir mana prioritāte.

Tie, kam būs drosme, pēc redzētajām briesmīgajam ainām ar manis atveidoto seriāla varoni varēs atnākt un uz mani paraudzīties teātra izrādēs," par piedzīvoto seriāla laikā stāsta aktieris Mārtiņš Upenieks. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu