ASV aktrise aizsāk iedvesmojošu kustību starp sievietēm, nosodot Kardašjanas “slaiduma kultu” (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ emmy

Populāra ASV aktrise Eimija Rosuma saviem sociālo tīklu sekotājiem izplatīja iedvesmojošu ziņu, aicinot ikvienu cilvēkus nevērtēt tikai pēc svara, viņas paziņojumiem sekojot īsi pēc Kimas Kardašjanas “lielīšanās” ar savu tievo vidukli.

Pagājušajā nedēļā popularitāti guva TV šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas publiskā atzīšanās par to, cik viņa sver, zvaigznes māsām izsakoties, ka “Kima ir tik tieva kā anoreksiķe”, par ko pati Kardašjana bija sajūsmā, lūdzot māsām vēl paslavēt viņas šmaugo vidukli. Paziņojumi ātri vien izraisīja kritiku slavenību vidū, kādai aktrisei norādot uz briesmīgo laiku viņas dzīvē, kad sieviete centusies sasniegt Kardašjanas svaru.

Šajā reizē situāciju komentēja Rosuma un sociālajos tīklos publicēja fotogrāfiju ar jautājumu, vai kāds vēlas zināt, cik viņa sver, pastāstot, ko viņai nozīmē visi šie lozungi.

 

Click on my stories. @i_weigh BECAUSE YOU ARE SO MUCH MORE THAN A NUMBER.

A post shared by Emmy Rossum (@emmy) on

“Manas dzīves laikā svari ir man teikuši, ka es esmu zaudējusi un pieņēmusies, zaudējusi un pieņēmusies svarā. Kaut kur ap 20 mārciņām. Bet tas metāla gabals tāpat neko nesaprot,” viņa norādīja.

Tāpat viņa jautāja saviem sociālo tīklu sekotājiem, vai viņi jebkad “Google” ir meklējuši slavenību svaru un pēc tam “pavadījuši neskaitāmas stundas izmisumā, sevi salīdzinot ar viņiem”.

Nākamajos kadros Rosuma bija redzama treniņtērpā, fotogrāfiju aizsedzot ar tekstiem un viņas versiju par to, “cik viņa sver”.

“3 labākie draugi no bērnudārza, laipnība, empātija, viegli sadraudzējos ar svešiniekiem, lepna ebrejiete, meita, 100+ stundas televīzijā, laimīga laulība, 3 režisētas televīzijas sērijas, neskaitāmas terapijas stundas, viens pabeigts scenārijs, dzīvnieku glābēja un drosme, lai pārvarētu posttraumatiskā stresa sindromu. Es sveru TO,” rakstīja aktrise.

Foto: Instagram

Rosuma aicināja ikvienu sievieti piedalīties šajā kustībā, lūdzot fanus norādīt, no kā viņi “faktiski sastāv”, nevis seko “muļķīgiem cipariem svaros".

“Es vēlas nominēt visus, kas redzēja manu stāstu, pievienoties “I Weigh” (“Es sveru”) kustībai, pastāstot, no kā jūs patiešām esat veidoti. Cilvēka svars nav svarīgs, kad pievieno visas viņa garīgās vērtības,” bilda aktrise.

Kopš drosmīgajiem Rosumas komentāriem, kustībai ar tēmturi #IWeigh ir pievienojušās jau neskaitāmas sievietes, daloties ar savām versijām par to, “cik viņas sver” un “no kā sastāv”.

 

#iweigh #fuckingkg

A post shared by I Weigh (@i_weigh) on

 

#iweigh #fuckingkg

A post shared by I Weigh (@i_weigh) on

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu