Ani Lorakas vīrs beidzot komentējis krāpšanas skandālu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ anilorak

Turcijas biznesmenis Murats Nalkakiogls, kurš ir precējies ar Krievijā slaveno ukraiņu dziedātāju Ani Loraku, pirmo reizi ir komentējis ģimenes drāmu, mudinot sabiedrību netiesāt viņa darbības un jūtas.

Kā ziņots, nesen tika publicēts paparaci uzņemts video, kurā Lorakas vīrs klubā pavada laiku, skūpstās un glāsta ukraiņu modeli vārdā Jana Belajeva.

“Nevērtējiet manas darbības, domas un jūtas no sava skatupunkta. Jūs nezināt pat pusi no tā, kas notiek manī iekšā,” pie fotogrāfijas, kurā vīrietis tālumā skatās okeānā, rakstīja Nalkakiogls.

Lai gan pati mūziķe notiekošo nav komentējusi, viņa vīrs nav pirmais, kurš sevi aizstāv krāpšanas skandālā. Nogurusi no apsūdzībām un apsmiekla, Belajeva izdzēsa savu sociālā tīkla “Instagram” kontu, pēc tam to atjaunojot un brīdinot sekotājus, ka “bloķēs ikvienu par katru slikto komentāru, jo viņi ir pieriebušies”.

Pati Ani Loraka sāka publicēt fotogrāfijas, kurās redzama bez laulību gredzena, radot spekulācijas, ka pāris ir izšķīries, lai gan viņas sociālajos tīklos joprojām ir kopīgas fotogrāfijas ar vīru.

 

Увидимся сегодня! #сочи#шоудива

A post shared by Ани Лорак (@anilorak) on

Happy birthday my ❤️! Happy birthday papa! ?

A post shared by Ани Лорак (@anilorak) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu