BMW parāda maskētu X7 darbībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

BMW X modeļu saimē jau drīzumā būs jauns, pēc skaita septītais modelis. Kompānijā sola, ka tas būs īsts greznības un komforta iemiesojums.

BMW X7 būs patiesi liels auto. Tā garums būs 5100 milimetri, platums - 2020 mm, bet augstums - 1800 mm. Tādējādi X7 būs par 178 mm garāks, par 16 mm platāks un par 55 mm augstāks nekā X5. Arī riteņu bāzes ziņā X7 būs pārāks, jo attālums starp tā asīm būs 3010 mm, kamēr X5 attiecīgais rādītājs ir 2975 mm, ziņo Motor.ru.

Sākotnēji X7 iegūs 3 litru sešu cilindru benzīna un dīzeļdzinējus, kā arī 4,4 litru V8 benzīna motoru. Vēlāk modelis būs pieejams arī hibrīda versijā ar 2 litru benzīna dzinēja un elektromotora kombināciju. Tāpat runā, ka būs arī opcija pasūtīt X7 xDriveM60i ar 610 zirgspēku 6,6 litru V12 motoru.

Jaunā modeļa ārējais izskats jau sen nav noslēpums, jo kompānija jau labu laiku atpakaļ publicēja attēlus no ražošanas konveijera. Tāpēc video iemūžinātais maskētais prototips ir zināmā mērā pārsteigums. Kas zina, varbūt X7 ir veiktas kādas izmaiņas dizainā, taču to varēsim novērtēt tikai novembrī, kad Losandželosas automobiļu izstādē notiks X7 oficiālā pasaules pirmizrāde.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu