Allu Pugačovu, viesojoties Latvijā, apsmej par veikala apmeklējumu pidžamā (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ maxgalkinru

Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova vienmēr ir pārsteigusi ar iespaidīgiem un krāšņiem tērpiem, viņas stilu veidojot dārgākajiem apģērbu zīmolu pārstāvjiem un stilistiem. Šoreiz gan Pugačovas fanu lapā tika publicēta dziedātājas fotogrāfija, kurā viņa pavisam interesantā tērpā apmeklējusi kādu veikalu Latvijā.

Šobrīd Pugačova ar vīru Maksimu Galkinu un abu kopīgajiem bērniem Ļizu un Gariju, viesojas Jūrmalā, kur atpūšas un apmeklē saviesīgus pasākumus.

Tomēr bez ballītēm skaistos tērpos mūziķe tika iemūžināta apmeklējam kādu vīriešu veikalu, kurā tiek pārdotas kaklasaites. Pugačova bija uzģērbusi visnotaļ interesantu kostīmu, kuru daudzi fani salīdzināja ar pidžamu.

 

#allapugacheva #аллапугачева @alla_orfey

A post shared by Алла Пугачева (@alla_pugacheva_forum) on

Lai gan netiek norādīts precīzs datums un veikala nosaukums, kad un kur fotogrāfija uzņemta, visticamāk, ka uzņēmums tapis tepat Latvijā; fotogrāfijai seko arī citi kadri no Pugačovas atpūtas Jūrmalā.

“Tas ir kostīms vai pidžama?” apsprieda kāds komentētājs, piebilstot, ka mūziķes izspūrušie mati liecina, ka viņa ir tikko izkāpusi no gultas.

“Ne visai tāds tērps izskatās. Kurā gadā tas uzņemts?” ar sarkasmu jautāja kāds cits interneta lietotājs.

Starp komentētajiem atradās arī Pugačovas atbalstītāji, kuri norādīja, ka mūziķe savos gados izskatās izcili.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu