Otrās brokastis: riekstu asorti un zaļā tēja.
Pusdienas: cepts lasis ar kurkumu, citronu un ķiploku, dārzeņu salāti no rukolas, sojas, avokado, gurķiem, violetā kāposta. Mērcei viņa sajauc ēdamkaroti olīveļļas, pilīti citrona un tējkaroti ābolu etiķa.
Vakariņas: krāsnī cepta vista un kartupeļu ragū.
Pirms miega: augļu un tēja bez cukura.
Uzsvaru ēdienkartē modele liek uz pusdienām. Vēl viens viņas iemīļots pusdienu variants ir Tunisijas vistas salāti ar cigoriņiem, rukolu, spinātiem, gurķiem, avokado un sakņu dzinumiem. Papildus - zupa ar cukini biezeni, kariju, ķiplokiem, sīpoliem un kokosriekstu pienu. Pagatavot to ir vienkārši, tas ir svaigs, barojošs un garšīgs ēdiens!
Viens no svarīgākajiem Mirandas gatavošanas noteikumiem: nekad neko nesasaldē un gatavo tik daudz, lai ēdiens nepaliktu pāri. Jāgatavo ir tik daudz, cik tu vienā reizē plāno apēst.
Protams, modele dzer daudz tīra ūdens (ne mazāk kā divus litrus dienā). Vēl viņa ir iecienījusi zaļo tēju un zaļās svaigi spiestās sulas. Un viņa ir aizmirsusi par saldinātajiem dzērieniem un alkoholu. Kā redzat, rezultāts ir tā vērts! Modele jau vairāk kā 10 gadus nesver vairāk par 50 kg, un viņas augums ir 175 cm. Turklāt, tieši pateicoties šim veselīgajam uzturam, viņa spēj saglabāt ideālu formu.