Ani Lorakas vīra mīļākā: “Mēs ar Muratu esam tikai draugi!”

Video
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ belyaeva_inc

Modele Jana Belajeva, kurai tiek piedēvēts mūziķes Ani Lorakas vīra mīļākās statuss, beidzot jaunākajā intervijā kanālam “TSN” komentēja skandalozo video, kurā Murats Nalkakiogls tika pieķerts maigojamies ar kādu sievieti, kamēr viņa sieva uzstājās Jūrmalā.

Belajeva, kurša šobrīd piedalās skaistumkonkursā "Miss Ukraina", apgalvoja, ka kompromitējošajā video nav redzama viņa, bet gan kāda cita meitene, paziņojumu izsakot diezgan nepārliecinoši un ar smaidu uz sejas, kas faniem liek domāt, ka sieviete melo.

“Es to nekomentēšu. Tā ir patiesība vai nav – neteikšu. Es nelasu presi. Tur nav pat īsti redzams, ka tā būtu es, jo ir tumšs un neko nevar saprast. Es nezinu, kādas ir video redzamā vīrieša un sievietes attiecības. Varbūt viņi tikko iepazinās un flirtē. Varbūt viņi jau iepriekš ir bijuši pazīstami. Ja godīgi, es nezinu,” bilda Belajeva.

Modele gan nenoliedz faktu, ka viņa ir pazīstama ar Lorakas vīru, tomēr norāda, ka starp viņiem valda tikai draudzīgas attiecības.

“Mēs ar Muratu jau sen esam pazīstami, kādus trīs gadus. Kāds man ļoti tuvs draugs ir arī viņa tuvs draugs. Attiecības mums ir draudzīgas. Satiekamies ne pārak bieži, lielākoties, kompānijās. Es neesmu iesaistīta skandālā,” par savu taisnību centās pārliecināt Belajeva.

Sieviete piebilda, ka nesen ir uzsākusi jaunas attiecības, kurās jūtas ļoti laimīga, taču sava mīļotā vārdu viņa gan negribot atklāt.

Kā ziņots, Bealjeva uz īsi brīdi pat izdzēsa savu “Instagram” kontu, pēc tam draudot nobloķēt visus komentētājus, kas viņai velta naidpilnus vārdus. Tāpat pati mūziķe Ani Loraka aizvien biežām ir pamanīta izejam sabiedrībā bez laulības gredzena.

 

Пока Ани Лорак @anilorak выступает на всевозможных фестивалях, её муж тоже срывает аплодисменты — в киевском караоке-клубе. Нам стало известно, что муж Ани Лорак Мурат Налчаджиоглу @muratnalca проводит вечера в объятиях молодой киевлянки. Бурное свидание попало в объектив нашего гражданского журналиста. Весь вечер турецкий бизнесмен не отрывал глаз и рук от своей спутницы: Мурат нежно обнимал девушку, гладил внутреннюю сторону её бедра и что-то шептал ей на ухо. Караоке пара покинула также вместе далеко за полночь и изрядно навеселе. Нам удалось узнать, ради кого Мурат пожертвовал репутацией образцового семьянина и отношениями с Ани. Подробнее - по ссылке в профиле! А вы бы простили измену?

A post shared by SUPER (@super.ru) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu