Knapi ģērbta “Playboy” modele benzīntankā uzpilda iespaidīgu auto (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA

Dzeramā ūdens zīmola 138 reklāmu fotosesijām tiek piesaistītas tikai un vienīgi kārdinoši karstas modeles. Šī reize nav bijusi izņēmums, kad seksīgā "Playboy" modele Čārlija Rīna jaunākajā fotosesijā benzīntankā piestāja, lai pikantā tēlā uzpildītu savu iespaidīgo automašīnu. 

Rīna izpildīja savu versiju par to, kā "vasararai piemēroti" būtu jāuzpilda degviela, fotokameras priekšā smaidot, goroties un izrādot savu tvirto ķermeni, ģērbta vien niecīgā "bodijā". 

Rīna jeb Anja Krosinska ir modele, aktīviste, aktrise un sociālo mediju zvaigzne. Lai gan dzimusi Polijā, šobrīd daiļava par mājām sauc Kanādu.

Modele kļuva plašāk pazīstama ar savu karjeru “Playboy” un 2016. gadā Slovākijas “Playboy” žurnāls viņu atzina par “Gada meiteni”.

Daiļava regulāri priecē acis, pozējot pikantās fotosesijās, kurās drosmīgi izrāda savu augumu. Nesen viņa demonstrēja, kā būtu jāizskatās “slapjo T-kreklu konkursam”.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu