Novērojumi alus pudeļu tīrībā: laikam kontrole pieklibo? (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Facebook

“Laikam klibo pudeļu kontrole,” ar šādu ierakstu pie fotoattēla ar alus pudeli, kurā palicis izlietots pudeles korķis savā profilā dalījies kāds sociālā tīkla “Facebook” lietotājs, novēroja “Tava balss”.

“Veči, nelokām korķus un nemetam atpakaļ tukšajā tarā, lai vismaz neredzam, kā tiek mazgātas/tīrītas pudeles,” teikts ieraksta turpinājumā.

“Tava balss” sazinājās ar Pārtikas un veterināro dienestu (PVD), lai skaidrotu, vai šajā gadījumā nebūtu uzņēmumā jāveic pārbaude.

“Protams, neatvērtā dzēriena pudelē nekādiem svešķermeņiem - nedz korķiem, nedz kam citam - nav jāatrodas,” norādīja PVD Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Ilze Meistere.

Kā informēja Meistere, PVD veiks pārbaudi ražošanas uzņēmumā. Līdzīgās situācijās patērētājam būtu par šo produktu jāinformē kāds no veikala darbiniekiem, kā arī nekavējoties jāziņo PVD.

Visvienkāršāk to izdarīt, zvanot uz PVD uzticības tālruni – 67027402. Ar pašu uzņēmumu SIA “Piebalgas alus” gan pagaidām nav izdevies sazināties.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība?

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu