Kāds vēlas "kaķiskas" brīvdienas? Pasaules slavu iemanto ceļojoši kaķi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kaķi nav plaši pazīstami ar starptautisku ceļojumu mīlestību, taču šie kaķi no Japānas kļuvuši par īsteniem ceļotājiem, vēsta aģentūra "Carters News". 

Kāds japānis pavadījis pēdējos divus gadus apceļojot pasauli kopā ar saviem kaķiem - Daikiči un Fukušanu. 

Tehnoloģiju uzņēmuma vadītājs aizvedis savus kaķus uz visām 47 valsts prefektūrām, fotografējot pūkainos draugus dažādās ievērojamās vietās. 

Pēc viņa stāstītā, vīrietis sācis ņemt līdzi ceļojumos savus kaķus pēc tam, kad Daikiči, kas sākotnēji bija klaiņojošs kaķis, sāka satraukties par saimnieka  ilgo prombūtni biznesa ceļojumu laikā. 

Drīz vien skumstošais minka kļuva par galveno problēmu savam saimniekam - kaķu pieskatītāji zvanīja un sūdzējās, ka kaķis kļūstot agresīvs. 

Laika gaitā kaķu saimnieks nolēma, ka vieglāk būs ceļot kopā ar spalvainajiem mīluļiem. Nu kaķi kļuvuši ne tikai par sava saimniekam uzticamiem ceļabiedriem, bet arī uzņēmuma darbiniekiem - ģenerālmenedžeri un sekretāru. Kaķi ceļo speciāli viņiem pielāgotos ratiņos - sava veida "limuzīnā", kā to dēvē saimnieks. 

Kaķu popularitātes vilnis sākās pērn, kad par tiem tika uzrakstīts tiešsaistē. Patlaban kaķi apceļojuši vairāk  nekā 1000 reģionus visā Japānā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu