Cik lielas summas Džolijai un Pitam izmaksā viņu bērni?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aukles, pasniedzēji un starptautiski privātās lidmašīnas reisi – slavenību bērnu dzīve ir grezna un dārga.

Kad aktrise Andželīna Džolija nesen paziņoja, ka plāno iesniegt tiesā rīkojumu, lai pieteiktu oficiālus alimentu maksājumus ar atpakaļejošu datumu abu kopīgajiem sešiem bērniem -  16 gadus vecajam Medoksam, 14 gadus vecajam Paksam, 13 gadus vecajai Zaharai, 12 gadus vecajai meitai Šilo un deviņus gadus vecajiem dvīņiem Vivjenai un Noksam, daudzos tas raisīja neizpratni.

Lai gan Pits un Džolija ir turīgi – Holivudas aktieris 2016. gadā nopelnīja 315,5 miljonus ASV dolāru, savukārt aktrise ieguva 239 miljonu lielu peļņu, viņu dzīve ar bērniem ir iespaidīgi dārga.

Foto: Reuters/ScanPix

Saskaņā ar Losandželosas auklīšu asociācijas valdes locekles teikto, viena pilna laika aukle tādai slavenību ģimenei kā Piti izmaksā vidēji 14 000 ASV dolāru gadā, auklītei nodrošinot veselības apdrošināšanu par katru dienu, kas svārstās no 200 līdz 400 ASV dolāriem.

Pitu ģimenē gandrīz katram bērnam ir sava privātā auklīte, kopējās izmaksas bērna pieskatīšanas pakalpojumiem sastādot 900 000 ASV dolāru gadā.

Pitu ģimene ceļo tikai ar privātajām lidmašīnām, kuru izmaksas ir aptuveni trīs reizes augstākas nekā pirmās klases biļetes cena standarta publiskajos reisos. Tā kā visi ģimenes locekļi izmanto tikai VIP klases privātās lidmašīnas, ceļošanas izdevumi pārim ar bērniem ir apmēram 5 miljoni ASV dolāru gadā.

Tāpat Džolijas un Pita bērni mācās dažādas valodas – vjetnamiešu, vācu, krievu, mandarīnu, arābu un vairākas citas. Maksa par valodu skolotāju pakalpojumiem ir vidēji 1 miljons ASV dolāru gadā.

Džolijai, Pitam un bērniem 24 stundas diennaktī ir arī savi miesassargi, turklāt vismaz trīs katram ģimenes loceklim, kas izmaksā 1,5 miljonus ASV dolāru gadā.

Ģimene algo vismaz vienu privāto šefpavāru, kura alga ir vidēji 200 000 ASV dolāru gadā, nolīgstot arī vairākus privātos šoferus gandrīz katram bērnam.

Vidēji 96 000 ASV dolāru tiek tērēti bērnu apģērbiem, un 36 000 ASV dolāru Pitu ģimene iztērē ikdienas precēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu