"Laiks precēties!" Timati atklāj savas sajūtas par modeli Rešetovu

Video
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ timatiofficial

Krievijas reperis Timati 15. augustā nosvinēja savu 35. dzimšanas dienu. Par godu šim notikumam, reperis publicēja atklātu dziesmu un video, kurā stāstīja par savu dzīvi, sajūtām, kā arī filmējās kopā ar četrus gadus veco meitu Alisi.

Dziesmā Timati vēstīja, ka vēlas vairāk bērnus, lūdzot mammu piekrist viņa precībām. “Mammu, man ir jau 35 gadi, laiks precēties vai arī slēgt šo tēmu. Akceptē vismaz kādu – gribu vēl bērnus. Alise pateica, ka precēšos ar viņu. Ha, tā ir reāla patiesība – es diez vai viņai ļaušu kādam pienākt tuvāk par pagalmu”.

Šobrīd Timati jau kādu laiku tiekas ar modeli Anastasiju Rešetovu, kura, kā ziņo mediji, ne pārāk labi satiek ar Timati mammu Simonu Junusovu, tādēļ reperis dziesmā lūdz viņa māti pieņemt savu mīļoto. Fani pēc dziesmas metās lēst, ka Rešetova pavisam drīz varētu sagaidīt no repera bildinājumu.

Tāpat reperis izteica piezīmi, ka varētu sākt karjeru politikā. “Pārreģistrēšu biznesu uz brāli, lai sāktu no nulles, esmu pārliecināts, ka prezidenta birojā uz mani jau liek likmes”.

Timati dziesmā arī lepojās ar to, ka ir saņēmis administrātivo sodu par nesaskaņota koncerta rīkošanu Maskavas centrā.

Apsveikumu reperim veltīja arī viņa māte, publicējot foto un video ar savu dēlu un pievienojot aprakstu: "Protams, kaut kam es tavā dzīvē nepiekrītu, kaut kas mani biedē, bet tā ir tava skola, tavs eksāmens... Es palaidu tevi darīt "savas muļķības"."

 

Хорошо помню свои 35. Это был переломный момент. Я разошлась с мужем, вскоре умер Папа. У меня пропала опора и я резко повзрослела... И всё же, это удивительный возраст! К этому моменту человек уже определяется со своим предназначением, приходит понимание того, кто рядом с тобой. Становится меньше друзей и больше приятелей. Ты начинаешь ценить родителей. Появляется тревожное желание видеть их чаще, прижиматься щекой к непонятно откуда взявшимся морщинкам... Вдруг приходит осознание, что центр Вселенной сместился в сторону ребёнка, а брат, или сестра уже не конкуренты, а именно те люди, с кем ты всегда будешь вспоминать счастливые моменты детства... 35- это уже зрелость и ещё -оглушительная молодость! Уже есть потери, но впереди целая Жизнь!!! Ты смутно чувствуешь, что родители правы в своих оценках, но ещё не можешь это принять)))... Мой первый сын! Твоё появление сделало меня Матерью, но не просто,а Матерью- волчицей, готовой на всё ради своего потомства! Конечно с чем-то в твоей жизни я не согласна, что-то меня пугает, но, это Твоя Школа , Твои экзамены... Я отпустила тебя « делать Свои глупости», без этого не вырасти))) Упрямься, доказывай, выбирай, ошибайся, а я всегда буду наблюдателем и участником, если тебе понадобится... С Днём Рождения, мой Тимка!❤️? P.S Сохраняй мамочкины мысли, пригодиться! У тебя растёт та ещё « штучка»... ???

A post shared by simona280 (@simona280) on

Kā ziņots, šobrīd reperis ir devies uz Francijas kūrortpilsētu Sentropēzu diezgan neparastā kompānijā – viņa atvaļinājumā pievienojās repera bijusī mīļotā Aļona Šiškova, četrus gadus vecā meita Alise un tagadējā draudzene Anastastija Rešetova.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu