Subaru vairākiem simtiem auto atklāj defektu; īpašnieki vietā saņems pilnīgi jaunas mašīnas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikā Subaru klāstā ir tāds modelis Ascent, kura 293 eksemplārus tagad nolemts atsaukt un iznīcināt. 

Iemesls - ražotnē konstatēta metināšanas robota programmatūras kļūme, kā dēļ ir izlaisti vairāki metināšanas punkti vidējā jumta balstā, un tas var paaugstināt traumatisma risku avārijas gadījumā, ziņo Motor1.com.

Kompānija Nacionālajai satiksmes drošības administrācijai (National Highway Traffic Safety Administration) ziņo, ka šo defektu labot nav iespējams, tādēļ 293 jaunākās paaudzes Ascent krosoveri tiek atsaukti. 

Automobiļi, kuros nav notikusi pilnvērtīga metināšana, ražoti periodā no 13. līdz 21. jūlijam. Pēc Subaru of America informācijas, pārdoti gan ir tikai deviņi no šiem auto, un to jaunajiem īpašniekiem tiks piešķirti pilnīgi jauni 2019. modeļu gada Ascent.

Jaunais Ascent ir pavisam jauns modelis, kura pirmais eksemplārs klientam tika piegādāts tikai jūnijā. Auto tiek apgādāts ar jaunu Subaru 2,4 litru bokserdzinēju, kurš attīsta 260 zirgspēkus un strādā pārī ar CVT variatoru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu