Pieklibo alus pudeļu kontrole? PVD uzņēmumā veic pārbaudi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pexels

Pēc portāla “Apollo” sniegtās informācijas par alus pudelē atrastu korķi Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) 14. augustā veicis uzņēmumā pārbaudi.

“Iesniegtā informācija tika pārbaudīta kā sūdzība, 14. augustā uzņēmumā uz vietas,” apliecināja PVD Ziemeļvidzemes pārvaldes Valsts pārtikas inspektore Sanita Galvanovska.

“Tava balss” jau vēstīja, ka sociālajā tīklā “Facebook” parādījās attēls ar SIA “Piebalgas alus” alus pudeli, kurā redzams izlietots korķis.

“Ierodoties uzņēmumā SIA “Piebalgas alus”, tika izskatīts viss pudeļu tīrīšanas process, aptaujāti darbinieki,” informēja Galvanovska.

Rezultātā noskaidrots, ka pie gaismas ekrāna, kur tiek skatītas pudeles, strādā operators un ir neliela iespējamība, ka viņš korķi nav pamanījis.

“Ja to operators pamana, pudeles tiek noņemtas no līnijas,” skaidro dienestā.

Saņemot informāciju dienestā, tiekot izskatīti visi gadījumi, jo katra saņemtā sūdzība tiek nodota attiecīgam inspektoram, kurš ar to strādā, ierodoties uzņēmumā pie uzņēmēja.

Uzņēmumā SIA “Piebalgas alus” izpilddirektors esot minējis, ka pēdējo 10 gadu laikā līdzīgas sūdzības nav saņemtas.

Līdzīgās situācijās patērētājam būtu par šo produktu jāinformē kāds no veikala darbiniekiem, kā arī nekavējoties jāziņo PVD.

Visvienkāršāk to izdarīt, zvanot uz PVD uzticības tālruni – 67027402.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība?

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu