Igauņi uz Latvijas-Igaunijas volejbola izlašu spēli "Arēnā Rīga" iegādājušies jau ap 2000 biļešu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas izlases volejbolisti
Latvijas izlases volejbolisti Foto: cev.lu

Igauņi uz svētdien "Arēnā Rīga" gaidāmo Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēli starp Latvijas un Igaunijas vīriešu klasiskā volejbola izlasē iegādājušies jau ap 2000 biļešu, vēsta Latvijas Volejbola federācija (LVF).

Par "gadsimta cīņu" nodēvētais mačs svētdien sāksies plkst.19, bet norādi uz biļešu iegādi iespējams atrast LVF mājaslapā. Ja biļetes vēl būs palikušas, tās būs iespējams iegādāties arī "Arēnas Rīga" kasēs.

Kā norāda LVF, Igaunijas līdzjutēji biļetes iegādājušies kuplā skaitā - jau ap 2000, turklāt sagaidāms, ka šis skaitlis varētu pieaugt.

Latvijas valstsvienība trešdien ar neveiksmi sāka Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīru, jo trīs setos negaidīti pārliecinoši piekāpās Izraēlai. Līdz ar to, lai saglabātu teorētiskas izredzes tikt uz finālturnīru, svētdien pret Igauniju ir jāizcīna uzvara.

Lai Latvija pēc 24 gadu kvalificētos Eiropas čempionāta finālturnīram, grupā jāuzvar vai jābūt starp piecām labākajām otro vietu ieņēmušajām komandām no septiņām.

Kvalifikācijā izlases tika sadalītas septiņās apakšgrupās, piecās esot pa četrām, bet divās - pa trim izlasēm. Atlase sāksies šī gada augustā, pēc divu apļu turnīra finālturnīram kvalificējoties visu grupu uzvarētājām, kā arī piecām labākajām otro vietu ieguvējām. Lai noteiktu otrās labākās izlases, "lielajās grupās" netiks ņemtas vērā spēles ar ceturtajā vietā palikušajām komandām.

Latvijas volejbola izlase jūnijā izcīnīja trešo vietu Eiropas Sudraba līgas turnīrā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu