Palameika uzvar, bet Velvere ieņem trešo vietu vieglatlētikas sacensībās Zviedrijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Latvijas šķēpmetēja Madara Palameika sestdien izcīnīja uzvaru, bet skrējēja Līga Velvere ieņēma trešo vietu starptautiskās vieglatlētikas sacensībās Zviedrijas pilsētā Gēteborgā.

"European Athletics Outdoor Classic Meetings" sērijas sacensībās "Slottskogsvallen" Palameika šķēpu raidīja 60,36 metrus tālu.

Labākais viņai bija trešais mēģinājums, vēl vienā metienā sasniedzot 58,92 metrus, bet divas reizes metot tālāk par 55 metriem.

Palameika par metru un diviem centimetriem pārspēja Tatjanu Haladoviču no Baltkrievijas, kamēr trešā palika zviedriete Sofija Flinka, kura bija 54,65 metrus tāla.

Tikmēr 800 metru skrējienā dāmām Velvere finišēja pēc divām minūtēm un 2,20 sekundēm. Uzvaru svinēja Anna Sabata no Polijas, kura distanci veica divās minūtēs un 1,70 sekundēs, kamēr otrā palika mājiniece Lēvisa Linda, kurai Velvere zaudēja 0,35 sekundes.

Pagājušajā nedēļā Latvijas rekordiste Palameika ieņēma devīto vietu Eiropas čempionātā Berlīnē, kas bija augstākā pozīcija Latvijas sportistu vidū, bet Velvere 800 metros ierindojās vien 29.pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu