Džokovičs un Bertensa triumfē Sinsinati turnīrā

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Novāks Džokovičs
Novāks Džokovičs Foto: Reuters/LETA

Serbs Novaks Džokovičs un Kiki Bertensa no Nīderlandes svētdien izcīnīja uzvaras Sinsinati ATP un WTA turnīros.

Džokovičs Sinsinati "Masters 1000" sērijas turnīra finālā principiālā cīņā ar 6-4, 6-4 uzveica leģendāro šveiciešu tenisistu Rodžeru Federeru, kurš šajās sacensībās ir uzvarējis septiņas reizes.

Serbam šī bija pirmā uzvara Sinsinati turnīrā, turklāt viņš kļuvis par pirmo tenisistu vēsturē, kurš uzvarējis visos kalendārā iekļautajos "Masters 1000" turnīros.

Tikmēr Federers līdz šim vēl ne reizi nebija piedzīvojis zaudējumu šī turnīra finālā.

"Esmu Sinsinati finālā spēlējis piecas reizes, turklāt lielāko daļu reižu esmu piekāpies šim lieliskajam tenisistam - Rodžeram Federeram. Paldies, ka ļāvi man uzvarēt vismaz vienu reizi," pēc uzvaras svētdienas finālā jokoja Džokovičs.

Uzvara Sinsinati būtu ļāvusi Federaram iegūt 99. ATP titulu karjerā.

Tikmēr sieviešu WTA "Premier" sacensībās uzvaru izcīnīja Bertensa, kura finālā ar 2-6, 7-6 (8:6), 6-2 pārspēja pasaules ranga līderi Simonu Halepu no Rumānijas, tiekot pie sava lielākā panākuma karjerā.

Foto: Reuters/LETA

Pirms svētdienas mača Halepai bija deviņu uzvaru sērija, jo vēl pagājušajā nedēļā viņa triumfēja turnīrā Monreālā.

"Šī ir labākā diena manā karjerā, jo uzvarēju uz seguma, kas man iepriekš nepatika. Šī ir lieliska diena," sacīja 26 gadus vecā Bertensa, kura vēl pērn slikto rezultātu dēļ apsvēra iespēju beigt karjeru.

Turnīrs Sinsinati notika uz cietā seguma.

Bertensai šis ir sestais WTA tituls karjerā.

Jau nākamnedēļ sāksies sezonas noslēdzošais "Grand Slam" turnīrs, planētas labākajiem tenisistiem sacenšoties ASV atklātajā čempionātā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu