Sociālo tīklu lietotāji "cepas" par invalīdu stāvvietā novietotu diplomātu auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Facebook

Kāds sociālā tīkla “Facebook” lietotājs pamanījis autostāvvietā, kas paredzēta invalīdiem, novietotu automašīnu ar diplomātisko numuru, novēroja “Tava balss”.

“Jūtas neaizskarams! Un buržujs vienā piegājienā! Mašīna varena un pa divām invalīdu vietām tā tik būs!” teikts ierakstā pie fotogrāfijas.

Pie šā attēla pievienoti arī vairāki komentāri, kas steidz nopelt “steidzīgo” autovadītāju.

"Facebook” lietotāja Kristīne Priediņa raksta: “Ne numurs, ne auto marka man personīgi neko neizsaka - cūcības kauna gals īstākais - un tā viss notiek pie mums LV !!!! BRRRRAVO!”

Bet citi tikmēr norāda uz citām niansēm šajā sakarā.

“Facebook” lietotājs Edgars Bizūns raksta: “Iedomājieties, vēstniecības auto atskrējis uz aptieku, ieslēdzis avārijas ugunis un noparkojies brīvā vietā... vai divās... bet vai tajā brīdī bija kāds invalīds, kurš netika noparkoties? Neaizstāvu mersi, bet nu padomājiet loģiski, pirms fočējiet un metiet soctīklos.”

Savukārt Sanita Šenbrūna paudusi vēl kādu citu atziņu: “Katru dienu kāds tā parkojas. Facebook nav sūdzību grāmata, daudzi to saprot, bet atrodas vēl daži, kuri gatavi katru dienu žēloties par vienu un to pašu. Cik var? Domā, tas ko līdzēs? Protams, ka nē. + Šis auto ar šo numurzīmi var atļauties darīt ko vēlas, bez maz vai. Šādus auto nekad policija neaptur. Zini kāpēc? Palasi netā un uzzini.”

Foto uzņemts Liepājā, un ar to dalījies pusotrs tūkstotis “Facebook” lietotāju.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība?

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu