TV personība Lelde Ceriņa atklāj, kā satikusi un iemīlējusi vīru Aivi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

"Rīga TV24" ētera personības Aivis un Lelde Ceriņi šī gada maija beigās sacīja viens otram jāvārdu savās sapņu kāzās Dobeles ceriņu dārzā. Kā žurnālam "Ieva" atklāja Lelde, viņa ar savu mīļoto ir iepazinusies internetā. 

"Aivis man uzrakstīja portālā draugiem.lv - vaicāja, vai es negribu kopā ar viņu aiziet pabarot pīles. Man tas šķita ārkārtīgi sirsnīgi, jo bieži vien aicinājumi uz randiņu ir tik jēli, ka šķiet - nav pat vērts atbildēt. Bet tai pīļu barošanā bija kaut kāda baigā romantika... Es uz to uzķēros," atklāj Lelde. 

TV personība gan atzīst, ka pīles tā arī līdz šim abi nav devušies pabarot, taču pirmoreiz satikušies uz kalna, lai dotos snovot. 

"Viens par otru neko daudz nezinājām, jo ar saraksti īpaši neaizrāvāmies, taču, kad satikāmies... Vismaz man viss saslēdzās. Es joprojām domās varu uzburt katru sīkumu - laukā bija neliels sals, zem kājām viegli gurkstēja sniegs un tajā spēlējās saules stari. Gājām viens otram pretī, un es atceros, kā viņš izskatījās un kā es jutos. Nebraucu uz randiņu ar domu, ka meklēju sev vīru, drīzāk gribēju mazliet pakoķetēt. Taču, lūk, kā tas izvērtās."

Pēc iepazīšanās Lelde ir ietekmējusi arī Aivja karjeru - pēc izglītības vīrietis ir būvinženieris, taču sieviete saprata, ka tā nav vīrieša patiesā aizraušanās. Abiem sākot doties uz randiņiem, Lelde sapratusi, ka Aivis nav apmierināts ar darbu loģistikas firmā, tādēļ palīdzējusi viņam iekārtoties darbā televīzijā. 

young and wild hearts*

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

????? #šokolādessvētki #laimassaldumi #vakaravadītāji #laima

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

? #itsgoodtobemarried

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu