Linda Mūrniece vārda dienā jutusies ļoti īpaša (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ lindalmurniece

Kādreizējā iekšlietu ministre, viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja un politiķa Hosama Abu Meri (43) bijusī sieva Linda Mūrniece (48) 21. augustā svinēja savu vārda dienu, kurā, pēc Mūrnieces vārdiem, saņēmusi daudz un sirsnīgus apsveikumus. 

Mūŗniece sava sociālā tīkla "Facebook" kontā publicēja fotogrāfiju, kurā skatās kamerā, kamēr viņai uz galvas sēž papagailis. Aprakstā sieviete vēstīja, ka svētkos ir saņēmusi daudz ziedu un laba vēlējumus. 

"Kāds nopirka man lilijas pirms divām dienām, jo tās visas uzplaukšot manā vārda dienā.

Kāds pagājušonakt vannā slēpa saulespuķes garumā man līdz pleciem. Kādam zvanīja modinātājs sešos, lai paspētu aizskriet pēc sarkanām rozēm, ko nolikt pie gultas, kad modīšos. Pirmā ziņa telefonā, pirms zvanījis modinātājs. Draugu klātbūtne. Tie, kas blakus un tie, kas virtuāli. Īstas puķes un tās, kas uzzīmētas. Mans mīļākais šampanietis un daudz buču. Kolēģi, kas samīļo, sen nesatikti cilvēki un tie, kas bija noklīduši neceļos.

Visi atcerējušies, ka par viņu Lindu jāatceras. Viena lieliska diena. Paskrējusi nemanot. Putns uz galvas un kaķi pie kājām. Mājās. Paldies par emocijām. Sajūta, ka atceras, ir viena no svarīgākajām sajūtām visiem un jebkurā vecumā," vēstīja Mūrniece. 

Tāpat uzņēmēja publicēja fotogrāfiju, kurā atrādīja dāvanu, ko saņēmusi no kaimiņiem. 

Kā jau ziņots, pašmāju dzeltenā prese šovasar noskaidroja, ka Linda sākusi jaunas attiecības – viņa vairākkārt paudusi vēlmi žurnāliem neafišēt jauno romānu.

Savukārt ārsts un politiķis Abu Meri ir sācis kopdzīvi ar žurnālisti un “Rīta Panorāmas” “seju” Lindu Krūmiņu (33).

Un cik jums putnu? ?

A post shared by Linda (@lindalmurniece) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu