Samoilovs sezonas nogalē grasās spēlēt kopā ar Pļaviņu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fivb.org

Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs sezonas nogalē paredzētajos komercturnīros grasās spēlēt kopā ar Mārtiņu Pļaviņu, aģentūrai LETA atklāja Samoilova un viņa pārinieka Jāņa Šmēdiņa menedžeris Edgars Buļs.

Samoilova pārinieks Šmēdiņš treniņā savainotā pleca dēļ nevarēs spēlēt trīs mēnešus, līdz ar to viņam šī sezona ir beigusies. Viņš izlaidīs sezonas beigās paredzētos "King of the Court" un "p1440" komercturnīrus, kā arī pirmos nākamās Pasaules tūres sezonas posmus Ķīnā un ASV.

"King of the Court" četru miniturnīru formātā norisināsies septembrī, bet "p1440" četri posmi sadalīti pa gada pēdējiem četriem mēnešiem, pirmajam no tiem notiekot septembra beigās.

""King of the Court" turnīrā Aleksandrs spēlēs kopā ar Mārtiņu Pļaviņu. "p1440" arī plāno spēlēt kopā ar Pļaviņu, bet vēl ir jāsagaida apstiprinājumu no organizatoriem, jo viņi uzaicināja pāri Samoilovs/Šmēdiņš," teica Buļs.

Jau septembrī sāksies 2020.gada olimpisko spēļu kvalifikācija, kuras pludmales volejbolisti cīnīsies par punktiem olimpiskajā rangā.

"Protams, ka nav patīkami izlaist jebkādus turnīrus. Sports ir nežēlīgs un traumas ir tā sastāvdaļa, bet būs vēl pietiekami daudz laika," atzīmēja Buļs. Pēc Šmēdiņa atlabšanas Latvijas vadošais pāris atkal apvienosies.

Šmēdiņš/Samoilovs šovasar uzvarēja divos Pasaules tūres četru zvaigžņu posmos, kā arī kļuva par Eiropas vicečempioniem.

Tikmēr pagājušajā nedēļā notikušajās Pasaules kausa finālsacensībās Latvijas duets apakšgrupā piedzīvoja zaudējumus visās četrās spēlēs, izslēgšanas turnīram nekvalificējoties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu