Slavenības un TV sejas mājīgā ballītē atklāj TV3 un LNT jauno sezonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien, 22. augustā, mediju grupas “All Media Baltics” Latvijā televīzijas kanāli ar īpaši mājīgu ballīti “Double 9” modernajā koptelpas ofisā atklāja jauno rudens sezonu, solot skatītājiem daudz spilgtu, izzinošu un izklaidējošu projektu.

“Jauna sezona vienmēr ir jauns sākums. Šī rudens sezonai ir raksturīga arī jauna kvalitāte, kādā dodamies pie saviem skatītājiem. Grandiozi pašmāju šovi, aizraujoši vietējie un pasaulslaveni seriāli, spraigi ziņu un analītiskie raidījumi tagad skatāmi jaunā – HD jeb augstas izšķirtspējas – kvalitātē. Īpašs gandarījums, ka šosezon TV3 savu divdesmitgadi svin kā Latvijas skatītāju iemīļotākais izklaides kanāls. Savukārt pieredzējušais ziņu un analītisko raidījumu veidotājs kanāls LNT būs nozīmīgākais 13. Saeimas priekšvēlēšanu cīņas atspoguļotājs televīzijā. Varam apsolīt – jaunā rudens sezona būs gan vizuāli, gan saturiski krāšņa,” iezīmējot rudens sezonu, norāda “All Media Baltics” Latvijā vadītāja Baiba Zūzena.

Kā informē uzņēmuma pārstāvji, rudenī TV3 skatītājus turpinās priecēt "Viņas melo labāk", kā arī "Es mīlu tevi, Latvija!". Drīzumā gaidāma šova "X Faktors" otrā sezona.

Ir padomāts arī par gastronomiskām baudām, un oktobra sākumā skatītāju vērtējumam tiks nodots jauns raidījums "Vakariņas četratā," kurā ik nedēļu četras Latvijā populāras personības gatavos ēdienus un uzņems viesus, bet viņu paveikto vērtēs profesionāli pavāri.

Vēl kāds jaunums - šovs "Pilsētnieces pret lauciniecēm", kas, iespējams, sniegs atbildi uz mūžveco jautājumu: kur dzīvot ir vieglāk – pilsētā vai laukos?

LNT saviem skatītājiem šoruden piedāvās pārbaudītu vērtību – šova "Lauku sēta" jauno sezonu. Savukārt augusta izskaņā kopā ar populārām personām būs iespēja iepazīt dzimto zemi un tās novadu dažādību izklaidējoši izglītojošo raidījumu ciklā "Atklāj Latviju".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu