Uģis Kuģis skaidro, kas notiek, ja vīrietis ir pārmērīgi pārņemts ar seksu, un atklāj citas vērtības (7)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pexels

Ar Uģa Kuģa ierakstiem sociālajos tīklos dalās tūkstošiem cilvēku, un savā Facebook profilā viņš atklāj arī to, kādām vērtībām vajadzētu piemist katram vīrietim. Interesanti, vai arī sievietes tam piekrīt?

1. Mērķis.

Bez dzīves mērķa vīrietis sekos apkārtējo mērķiem un nekad nespēs būt laimīgs. Mērķis virza vīrieti, tas liek mosties un iet gulēt. Kāpēc viņš dzīvo un kam? Vīrietis domā globāli, tāpēc arī mērķis viņam vienmēr ir globāls. Mērķim jābūt tik augstam, ka tas pat nav sasniedzams šajā dzīvē.

2. Vīrietim katrai dienai ir jābūt kā askēzei.

Ja vīrietis katru dienu pārvar sevi un kaut kādas grūrības, tas viņam dod sajūtu, ka ir izdevusies diena. Askēze spēcina vīrieti, un sievietes acīs viņam arī pieaug vērtība. Vīrietim jāmācās katru dienu pārvērst svētkos savas sievietes dēļ.

3. Atbildība.

Ja vīrietis nespēj parūpēties par sievieti: fiziski, emocionāli, garīgi, tad viņam nav tiesību viņai tuvoties. Mūsu sabiedrībā ir tik daudz sagrautu sieviešu, kuras nespēj uzticēties vīriešiem! Kamēr vīrietis nav atradis sevi un nobriedis ģimenei, labāk netovojieties sievietēm, viņas jau ir pietiekami cietušas no mūsu bezatbildības.

4. Hobijs.

Vīrietim ir jābūt hobijam, kurā viņš izlādējas vai spēj aizmirsties no darba un apkārtējām lietām. Brīžiem hobijs ir vienkārši pabūt vienatnē, kur arī vīrietis gūst spēku un saņem atbildes uz saviem iekšējiem jautājumiem.

5. Spēja kontrolēt savu dzimumorgānu.

Šodienas vīrietim tiek propogandēts seksa varenums un nepieciešamība, bet pēc vēdiskās filozofijas vīrietis šajā procesā zaudē milzum daudz enerģijas. Šī enerģija ir nepieciešama, lai varētu strādāt un saglabāt mierīgu prātu. Bet, ja vīrietis ir pārņemts ar seksu, tad viņam pazūd viss prāta miers, viņš kļūst neprātīgs. 

6. Atteikties no kaitīgiem ieradumiem.

Nepieciešams atteikties no cigaretēm, alkohola, azarspēlēm. Šie ieradumi nav palīdzējuši saglabāt ģimeni, tie tikai ir kļuvuši par iemesliem tās izjukšanai. 

7. Vīrieša pienākumi - parūpēties par ģimenes finansiālo stāvokli, uzņemties atbildību bērnu audzināšanā, sniegt drošību. 

8. Būt piemēram saviem bērniem.

Vīrietis ar savu piemēru parāda dēlam, kā izturēties pret sievieti, rūpējoties par māti. Vīrietis meitai rāda piemēru, kā viņas topošajam vīram vajadzētu izturēties pret viņu.

 

#sniedzroku

A post shared by Uģis Kuģis (@ugis.kugis) on

9. Savaldīt savas dusmas.

Viens no vīrieša lielākiem ienaidniekiem ir dusmas, un, kad viņš dusmojas, tad nevalda pāŗ sevi un cieš visi apkārtējie. Vīrietim ir jāiemācās tās savaldīt.

10. Atteikties no draugiem, kas degradē viņu.

Draugi, kas tevi nepadara labāku, nav tavi draugi. Draugiem būtu jāpalīdz un jāstiprina ģimenes vērtības, runājot par to, kā uzlabot attiecības ar sievām un bērniem.

11. Neapvainoties uz savu sievieti.

Par ko gan vīrietim apvainoties uz sievieti? Sievietes pašas uz sevi apvainojas. Vīrietim ir jāmācās saprast sievietes dabu un neapvainoties uz viņas mainīgo dabu un emociju uzplūdiem, tāpēc jau sievietes meklē vīrieti, kas spēs savaldīt viņu un viņas emocijas.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu